ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS Алфа-липоева киселина (Натурална R-форма, при диабети диабетна полиневропатия) 100 mg х 30 V капсули

Алфа-липоева киселина (Натурална R-форма, при диабети диабетна полиневропатия) 100 mg х 30 V капсули
NATURAL FACTORS Алфа-липоева киселина (Натурална R-форма, при диабети диабетна полиневропатия) 100 mg х 30 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1082
18.80лв.
Купи

Описание:

 

Естествен продукт за защита на клетките от оксидативен стрес и поддържане нормална концентрация на глюкозата.  Алфа-липоева киселина е естествен антиоксидант, който неутрализира вредните свободни радикали във всички части на клетката. Спомага за превръщането на глюкозата в енергия и удължава биохимичния живот на обикновените антиоксиданти. За разлика от повечето антиоксиданти, които работят само във водна или само в мастна среда, алфа-липоевата киселиа проявява активно действие както в клетките, така и извън тях.

 

Състав:

Хранителна добавка,  30 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Алфа-липоева киселина: 100 mg      
  • Микрокристална целулоза, вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), растителен магнезиев стеарат (лубрикант), силициев диоксид.

 

 

Приложение:

R-формата на Алфа-липоевата киселина е натурална, стабилна и високоусвоима. Клинично е доказано, че R-формата се задържа в организма значително по-дълго от S-формата. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес; за поддържането на нормалния метаболизъм и нормалната концентрация на глюкоза в кръвта.

За възрастни: Да се приема по 1 капсула 2 пъти дневно.

Забележка: Преди употреба се консултирайте с лекар, ако сте бременни, кърмите или страдате от диабет. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.