ПРОДУКТИ
Кошница

Алхостоп Про капс х60

Алхостоп Про капс х60
Алхостоп Про капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7907
51.00лв.
Купи

АЛХОСТОП ПРО   –  СБОГУВАЙТЕ СЕ С АЛКОХОЛНАТА ЗАВИСИМОСТ И НЕЙНИТЕ НЕГАТИВНИ ЕФЕКТИ ЗАВИНАГИ!!!

АЛХОСТОП ПРО е продукт с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка, в чиято иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти от Корен Кудзу/Pueraria lobata/, Артишок /5% Сynarine/, Магарешки бодил /Onopordum Acanthium 80%/, Бял трън /Silymarin 80%/, Мащерка /5% Flavonе/ и Гравиола/Annona muricata-80%/, със основната цел, да ви помогне за преодоляването на негативните ефекти след злоупотребата с алкохол и детоксикацията на черния дроб.

Функцията на АЛХОСТОП ПРО е да спомага доброто състояние на тялото като елиминира необходимостта от алкохол. Продуктът облекчава състоянието на махмурлук, действа изчистващо организма и извежда токсините от черния дроб, докато междувременно благоприятства чернодробната функция и нейната активност.

АЛХОСТОП ПРО е хранителна добавка, съставена от 100% натурални продукти. Той е чудесно средство допринасящо за подобряване на функцията на черния дроб и намаляване на зависимостта към алкохола. Изцяло естественият му състав го прави напълно безвреден при употреба, докато активно преодолява негативните ефекти върху черния дроб и неговите функции. Укрепва тялото и влияе благоприятно върху вътрешната система, като същевременно играе ключова роля при борбата с алкохолизма.

 

Състав:

Екстракт от Артишок /5% Сynarine/
Артишокът представлява растение, което е подобно на броколите, брюкселското зеле и карфиола, и намира приложение в кулинарията. Нещо повече – смята се за деликатес. Листата на артишока са наситени с активни вещества като антиоксиданти, витамин C, минерали, флавноиди и полифеноли. В това число са – лутеолин, хлорогенна киселина, кафеоилхинова киселина, цинарин, стероли, инулин, Витамин C, Калий, Магнезий, Калций, Натрий, Цинк, Мед и Манган. Именно заради богатата му бионаличност, артишокът е полезен при: умора; главоболие; чувство на замаяност; ПМС; кожни проблеми; сухота в устата; проблеми с храносмилателната система; проблеми с нервната система; помага при умствена слабост и загуба на паметта; помага за извеждането на токсините от черния дроб и жлъчката; има силен отслабващ ефект; както и активно се бори с лошия холестерол.

Екстракт от Корен Кудзу/Pueraria lobata/
Екстрактът от Корен Кудзу съдържа около 70 растителни съединения с изключителни ползи за човешкото здраве. Това се дължи на богатото разнообразие от съединения от изофлавони (пуерарин, даидзеин и даидзин). Това са основните съставки, които се използват в редица доказани медикаменти в съвременната медицина, които са подходящи за абстинентни алкохолици. Екстрактът от корен от Кудзу помага също и за: заболявания на сърдечно-съдовата система; регулиране на нивата на кръвната захар; при проблеми свързани с горните дихателни пътища; при главоболие; кожни заболявания; болки в мускулите; при проблеми свързани с храносмилателната система; при прекомерно изпотяване; нарушения на съня; срещу косопад; облекчава симптомите при менопауза; повишава костната плътност; притежава детоксикиращо действие; намалява холестерола; помага за по-добро оросяване; намалява желанието за алкохол при алкохолно зависими пациенти; намалява възпалението; помага срещу разстроен стомах и храносмилателни проблеми; помага при диабет, както и помага при метаболитен синдром.

Екстракт от  Магарешки бодил/Onopordum Acanthium 80%/
Магарешкият бодил или Магарешки трън (Silybum marianum, Asteraceae) представлява трънлива билка, която е широко разпространена из Южна Европа, включително и в България.
Употребата ѝ е от изключителна полза за човешкото здраве, благодарение на съдържанието ѝ на флавноиден комплекс, наречен силимарин. Според редица научни изследвания симимаринът е приет като добър антиоксидант що се отнася до здравето на черния дроб. Затова Магарешкият бодил е полезен при хронични хепатити, чернодробни възпаления, за профилактика на черния дроб, при чернодробна цироза, при алкохолна интоксикация, при чернодробна детоксикация и регенерация, смята се също, че притежава анти-канцерогенен ефект и предпазва от рак.

Екстракт от  Бял трън/Silymarin 80%/

Белият трън (наречен още силимарин) е цъфтяща билка, която произлиза от Средноземноморието. Лечебните му свойства са добре познати още от Древен Рим, където е използвана за лечение на чернодробни състояния. Причината да е толкова полезен е благодарение на 7-те уникални флавонолигана в него, а именно: силибинин А и B, изосилибинин A и B, силихристин, изосилихристин и силидианин, които стимулират протеиновия синтез в чернодробните клетки и спомагат за тяхното възстановяване при настъпило увреждане. Функцията му е да извежда свободните радикали от тялото, както и има силни противовирусни и противовъзпалителни свойства.

Екстракт от  Мащерка/5% Flavonе/
Етеричното масло от мащерка е с изключителни антисептични ползи за човешкия организъм, а това се дължи на съставката в нея, наречена „тимол“. В традиционната медицина, мащерката се използва за облекчаване на болки. Други нейни ползи са: антисептични – предпазва от рани, язви и инфекции, благодарение на наличието на компоненти в нея като кариофилен и камфен; влияе благоприятно върху нервната система и повишава имунитета. Също така се слави и с уникално антиревматично действие, както и  действа благоприятно при кашлица, бронхит като действието ѝ е да атакува основния патоген, освобождавайки белия дроб от натрупаните секрети и слуз.

Екстракт от Гравиола/Annona muricata-80%/
Гравиолата представлява плодът на вечнозеленото дърво Annona muricata. Екстрактът от Гравиола съдържа много полезни за човешкото здраве съединения като: танини, сапонини, фитостероли, флавоноиди, антрахинони.  Благодарение на нейното високо съдържание на полезни съединения тя е мощен антиоксидант; има силни противовъзпалителни свойства; отлично се справя с регулиране на нивата на кръвната захар в организма; подходяща е за диабетици; използва се за превенция срещу поява на язви в стомаха, хранопровода или тънките черва; помага при херпес, както и според някои изследвания служи превантивно срещу образуването на ракови клетки.

Начин на употреба:

По две капсули дневно след хранене