ПРОДУКТИ
Кошница

Андрографис Магнавир капс. Х 30

Андрографис Магнавир капс. Х 30
Андрографис Магнавир капс. Х 30
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: a3612
17.15лв.
Купи

Андрографис Магнавир

АНДРОГРАФИС МАГНАВИР повлиява благоприятно:

 • Нормалната функция на имунната система
 • Нормалната устойчивост на организма към бактериални и вирусни агенти.
 • Естествените защитни сили на организма
 • Повишава жизнения тонус и укрепва организма

Състав:

 • Humic acid (Хумусна киселина) – Стимулира функцията на имунитета, като ефективно се справя с бактериални и вирусни частици. Има изразено положително влияние върху функцията на дихателната система, което е от важно значение при болести на дихателните пътища.

 • Pelargonium sitoides ext – Смята се, че екстрактът от корена на африканския пеларгониум действа, като унищожава вирусите и бактериите или предотвратява тяхното прикрепяне и навлизане в клетките на организма, особено на лигавицата. Освен това стимулира защитната реакция на имунната система на организма и  отделянето на секрет от лигавицата на дигхателните пътища и облекчава кашлицата.

 • Echinacea Purpurea powder – Стимулатор на имунната система, като в основата на ефекта му е стимулиране на фагоцитозата (поглъщане на бактерийте от белите кръвни телца) и образуване на Т-клетки (антитела, които се борят с вирусите и бактериите).  Оказва противовъзпалително и антимикробно действие върху тъканите, като потиска действието на ензима хиалуронидаза, с чиято помощ бактериите проникват ва тъканите. Антибиотичният ефект на растението се дължи на ехинакозида, чиято сила се сравнява с тази на пеницилина.

 • Eleutherococcus senticosus -  Сибирският женшен повлиява благоприятно  състоянията на хронична умора и стрес поради изразеното му адаптогенно и имуностимулиращо действие. Изключително подходящ е за прием от възрастни хора с отслабена имунна система и спортисти, както и от страдащи от хронични заболявания (атеросклероза, пиелонефрит, захарен диабет, хипертония и хипотония, неврози, ревматизъм, заболявания на сърцето, СПИН и др.). Поддържа нормално съдържание на кислород в клетките, както и силата и издръжливостта на организма. Повишава устойчивостта към настинки и грип.

 • Astragalus membranaceus root  Астрагал е един от най мощните природни антиоксиданти, стимулиращ имунната система. Съдържа уникален комплекс от аминокиселини, флавоноиди, полизахариди,  витамини А,Е,С, разтворими микроелементи, в това число до 1,5% органичен селен /фитоселен/ и се усвоява напълно от организма.  Астрагал засилва метаболизма, подобрява оздравителните процеси, предоставя енергия срещу умора и продължителен стрес. Благоприятно повлиява симптомите на грип и  настинка, както и имунна недостатъчност при онкологични заболявания.   Особено е ефективен в комбинация с женшен и ехинацея. Астрагал намалява токсичните странични ефекти от химиотерапията.

 • Deodorized garlic extract   -  Укрепва имунитета и повишава устойчивостта към инфекции.  Благоприятно повлиява поддържането на кръвното налягане и холестерола.

 • Ganoderma lucidum (reishi mushroom) – Съдържащите се в рейши имуномодулиращи протеини, са биоактивни съставки и имат отношение към имунитета на организма. Те стимулират различни клетки и клетъчни компоненти, които участват в имунния отговор на тялото – стимулират Т и В-лимфоцитите, естествените клетки-убийци, макрофаги и моноцити, което помага за осъществяване на по-качествен имунен отговор.

 • Nigella sativa (black cumin) - Заздравява и балансира имунната система при хронична податливост към инфекции и чести респираторни заболявания като бронхит, упорита и хронична суха кашлица. Предпазва и забавя разрушителната оксидация на клетките, неутрализира свободните радикали.

 • Andrographis paniculata extract (Андрографис)  - стимулира имунната система и притежава противовъзпалителни свойства,  предотвратява настинки и грип. Облекчава симптомите при дихателни, бъбречни и чернодробни инфекции.

Начин на употреба:

Прием по схема за възрастни и деца над 12 г.:
и II ден от началото на приема – 3х2 капсули дневно

III, IV и V ден от началото на приема – 2х2 капсули дневно (сутрин и вечер)
От VI ден до стихване на инфекцията – 3х1 капсули дневно
За профилактична и поддържаща терапия – 2х1 капсули дневно


Прием по схема за деца от 5 до 12 г.:
и II ден от началото на приема – 2х2 капсули дневно (сутрин и вечер)
III, IV и V ден от началото на приема – 3х1 капсули дневно
От VI ден до стихване на инфекцията – 2х1 капсули дневно (сутрин и вечер)
За профилактична и поддържаща терапия – 1 капсула дневно