ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS Анти-Колд, 1000 mg /без алкохол/ 50 ml билкова тинктура с натурален плодов аромат

Анти-Колд, 1000 mg /без алкохол/ 50 ml билкова тинктура с натурален плодов аромат
NATURAL FACTORS Анти-Колд, 1000 mg /без алкохол/ 50 ml билкова тинктура с натурален плодов аромат
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1087
24.36лв.
Купи

Описание:

Естествен продукт при дихателни инфекции, настинка и грип, при отслабване на съпротивителните сили на организма през есенно-зимните месеци.

Течен екстракт от биологично отглеждана ехинацея пурпурея Еchinamide®, получен чрез двоен процес на екстракция. Еchinamide® увеличава имунния отговор, тъй като е източник на три активни ключови съставки в подкрепа на имунитета. Приемът на продукта подпомага организма при инфекции на горните дихателни пътища, обикновена настинка или грипни състояния.

Не съдържа алкохол! С натурален плодов аромат! Продуктът гарантира високи концентрации на основните компоненти в състава на ехинацеята: алкиламиди, полизахариди и цикориева киселина, които спомагат за намаляване тежестта и продължителността на вирусните инфекции.

 

Състав:

Хранителна добавка, разтвор 50 ml. 1 мл от разтвора съдържа:

  • (ECHINAMIDE®) екстракт 1:1 (цвят и корен) от органично отглеждана Ехинацея Пурпурея, на основата на глицерин и пречистена вода: 1000 mg     

 

 

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

Да се приема по 1 ml 3 пъти дневно разтворен в чаша вода.

Забележка: Подходящо за деца! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.