ПРОДУКТИ
Кошница

Артрон Актив табл. х 30

Артрон Актив табл. х 30
Артрон Актив табл. х 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3106
14.80лв.
Купи

Артрон Актив 

 

Хранителна добавка създадена с цел подкрепа на костно-ставната система. Продуктът спомага при развитието на костната тъкан и поддържа оптимални нива на ставната течност, което укрепва ставите, ставните обвивки и сухожилията. Формулата се грижи за хрущялните тъкани и подпомага тяхното възстановяване. 

Приемът на Артрон актив се препоръчва като част от по-активен начин на живот - леки упражнения, повече движение, поддържане на здравословно тегло и др. Тази комбинация повишава нивото на превенция от увреждане на опорно-двигателния апарат. 

D-Глюкозаминът

 се грижи за здравето на опорно-двигателния апарат, като заздравява, поддържа и защитава ставите, хрущялите, сухожилията, костите и тъканите.

Хондроитин 

е част от състава на съединителните тъкани, ставите и сухожилията. Допълнителният му прием поддържа хрущялния матрикс.

Сератиопептидазата 

е ензим, който допринася за възстановяването на тъканите. За максимален ефект е необходимо ензимът да бъде доставен в тънките черва, поради което таблетките Артрон са създадени обвити с удължено освобождаване.

Манганът

 е минерал, който поддържа състоянието на ставната течност и участва в развитието на костите, костните и съединителни тъкани.

Подходящо за подрастващи над 12г и възрастни.

 

 

Състав в 2 таблетки:

 

Активни съставки:

  • Глюкозамин сулфат 2KCl* 1000 mg
  • Дяволски нокът екстракт (Harpagophytum Zeyheri) 250 mg
  • Бромелаин 200 mg
  • Хондроитин сулфат 100 mg
  • Куркумин 95% екстракт (Curcuma longa) 100 mg
  • Манган (манганов глюконат) 3 mg

 


Други съставки:

микрокристална целулоза, лактоза, пшенично нишесте, кроскармелоза натрий, антислепващи агенти, силициев диоксид, магнезиев стеарат, талк, желатин, полиетиленгликол, поливинил алкохол, титанов диоксид.

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 таблетка 2 пъти дневно - сутрин и вечер.