ПРОДУКТИ
Кошница

АЦЦ ДИРЕКТ 600 МГ x 10 САШЕТА

АЦЦ ДИРЕКТ 600 МГ x 10 САШЕТА
АЦЦ ДИРЕКТ 600 МГ x 10 САШЕТА
АЦЦ ДИРЕКТ 600 МГ x 10 САШЕТА
АЦЦ ДИРЕКТ 600 МГ x 10 САШЕТА
АЦЦ ДИРЕКТ 600 МГ x 10 САШЕТА
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2874
17.30лв.
Купи

АЦЦ Директ 600 мг при влажна кашлица сашета - Sandoz

Лекарствен продкт без лекарско предписание за втечняване на секрета в дихателната система. Съдържа активното вещество ацетилцистеин, под формата на прах за перорално приложение. АЦЦ Директ се приема за втечняване на секрета и облекчаване на кашлицата при заболявания на дихателната система, съпроводени с гъст секрет. Действа в продължение на 24 часа. Всяка доза на ACC Direct на компанията Sandoz е пакетирана в отделно саше и е с вкус на къпина. Продуктът може да се използва само от възрастни. Препоръчва се приемът му да е с продължителност под 14 дни. Ако желаете да използвате Ацц Директ с по голяма продължителност се консултирайте с вашият лекар.

Предлага се в опаковка от 10 сашета.

 

Състав: 


? активна съставка - ацетилцистеин 600 mg
? други - глицерил трипалмитат, полисорбат 65, сорбитол (Е420), ксилитол, безводна лимонена киселина, мононатриев цитрат, магнезиев цитрат, кармелоза натрий, аспартам (Е951), аромат на къпина “В” (съдържа ванилин; малтодекстрин; глюконолактон; сорбитол; силициев диоксид, колоиден безводен; манитол (Е421); магнезиев карбонат), магнезиев стеарат.

Начин на употреба: 

Как да приемате АЦЦ Директ?
Винаги приемайте това лекарство точно както е описано в листовката или както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
Препоръчителната доза е 1 саше дневно, освен ако Вашият лекар е предписал друга доза.


Начин на приложение 
Прахът за перорално приложение от едно саше АЦЦ Директ трябва да се изсипе директно върху езика. Той стимулира отделянето на слюнка и това улеснява поглъщането му.
Моля, имайте предвид, че прахът не трябва да се дъвче преди поглъщане.


? Пациенти в старческа възраст и пациенти с отпадналост
За предпочитане е пациентите с намален кашличен рефлекс (пациенти в старческа възраст и пациенти с отпадналост) да приемат праха сутрин.


Продължителност на употреба
АЦЦ Директ не трябва да се приема повече от 14 дни без консултация с лекар. Ако симптомите Ви се влошат или не настъпи подобрение след 4-5 дни, трябва да се консултирате с лекар.


Ако сте пропуснали да приемете АЦЦ Директ
Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза. Просто приемете следващата си доза в обичайното за това време. Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, попитайте Вашия лекар или фармацевт.