ПРОДУКТИ
Кошница

Ашваганда Sensoril ® 250 mg x 60 V капсули

Ашваганда Sensoril ®  250 mg x 60 V капсули
Ашваганда Sensoril ® 250 mg x 60 V капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3841
50.60лв.
Купи

Ашваганда Sensoril ®  250 mg x 60 V капсули

 

Хранителна добавка с патентован и стандартизиран до най-активните фитосъединения екстракт от корена и листата на ашваганда. Нейчъръл Факторс Ашваганда е естествен продукт с мощен адаптогенен ефект, който поддържа нивата на енергия и устойчивостта срещу стрес. Ашваганда е една от най-ценените билки в Аюрведа. Растението има хилядолетна история на употреба като адаптоген, подобряващ издръжливостта срещу широк спектър неблагоприятни фактори (стрес и напрежение, лоши климатични условия, вируси и бактерии, тежки метали и токсини, и др). Ефектите на ашваганда се дължат на група биоактивни съединения в състава й – витанолидните гликозиди. Патентованият екстракт Sensoril е извлечен от корените и листата на ашваганда, и е стандартизиран до точно определени нива витанолидни гликозиди, необходими за поддържане на здравето. Sensoril съдържа още минимум 32% олигозахариди, които увеличават бионаличността на витанолидните гликозиди, както и свободни витанолиди (като Витаферин А). Sensoril е висококонцентриран екстракт, създаден по методите за напреднала обработка на билки.
Той е стандартизиран и пречистен посредством патентована технология, благодарение на която са постигнати оптимални нива на най-биоактивните компоненти. Подходящо за вегани/вегетарианци.

 

Състав:

 

Активни съставки:

Състав:                          в 1 капсула:    в дневна доза:

Ашваганда Sensoril ®      250 mg           500 mg

/Withania Somnifera/

екстракт  от корен и лист

Патентован стандартизиран екстракт осигуряващ:

витанолидни гликозиди, минимум 8% ключови гликозиди

витанолиди агликон, максимум 2% имунодулатор

олигозахариди, минимум 32%, с подобрена бионаличност

 

Други съставки:

Оризова пудра, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), магнезиев стеарат (растителен клас).

 

Начин на употреба:

По 1 капсула 2 пъти дневно.