ПРОДУКТИ
Кошница

БАЙТНЪР ПИСАЛКА СРЕЩУ ГРИЗАНЕ НА НОКТИТЕ

БАЙТНЪР ПИСАЛКА СРЕЩУ ГРИЗАНЕ НА НОКТИТЕ
БАЙТНЪР ПИСАЛКА СРЕЩУ ГРИЗАНЕ НА НОКТИТЕ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3544
21.80лв.
Купи

БАЙТНЪР ПИСАЛКА СРЕЩУ ГРИЗАНЕ НА НОКТИТЕ

 

Средство за локално приложение с безцветна формула без гланц, която помага да се преодолее навикът за гризане на ноктите и кожичките само с едно приложение на ден. Активната съставка на Байтнър е Bitrex (денатониев бензоат) – най-горчивото вещество в света, което може да накара дори най-упоритите гризачи на нокти да изкарат ръцете си от устата. Продуктът се предалга от Натурфарма под формата на специална писалка с четковиден накрайник, който гарантира лесно и прецизно нанасяне на точното място. Начинат на приложение се базира на правилото за 21-дневна промяна на навиците, според което всеки вреден навик може да бъде отучен в рамките на 21 дни. Открит през 1958 г., Битрекс е толкова потентен, че един напръстник от него е достатъчен да вгорчи водата в плувен басейн с олимпийски размери. За сметка на това е напълно безопасен и е одобрен в САЩ и Европа за влагане в препарати (за почистване и др.), които имат апетитен аромат, но не са годни за човешка консумация – силногорчивият му вкус обезсърчава всякакви опити за поглъщане и предизвиква мигновено изплюване. Малките деца, които имат силен афинитет към сладкия вкус, са крайно чувствителни към горчивото, което прави Нейл Байтнър особено ефективен при отучване от смучене на палец и гризане на ноктите при деца.

 

Състав:

Isopropyl alcohol, aqua, ethyl lactate, hydroxypropyl cellulose, denato­nium benzoate.

 

 

Начин на употреба:

При първа употреба писалката трябва да се активира, като се обръща нагоре-надолу поне 15 пъти. Уверете се, че четката е напоена с разтвор и е готова да я използвате.

При гризане на нокти и кожички: нанесете разтвора върху ръба на нокътя, отстрани или върху кожичките, веднъж дневно и оставете да изсъхне. Свръхинтензивният вкус на препарата го прави изключително икономичен и не е необходимо да се нанася върху целия нокът. Горчивият вкус намалява бавно в рамките на 24 часа.

При смучене на палец: нанесете малко върху върха на нокътя, само на палеца. Препоръчително е да нанасяте и на двата палеца, това ще доведе до преодоляване на навика!

Използвайте продукта в продължение на поне 21 последователни дни.