ПРОДУКТИ
Кошница

Бестифлекс ОСТЕО х 30 сашета

Бестифлекс ОСТЕО х 30 сашета
Бестифлекс ОСТЕО х 30 сашета
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2795
60.70лв.
Купи

Бестифлекс Остео здрави стави и кости х30 сашета Naturprodukt

е xранителна добавка под формата на сашета с разтворим прах на марката Натурпродукт, съдържаща мощен комплекс от Хидролизиран колаген, Витамин С, Витамин K2 под формата на MK-7 и Витамин D3, която спомага за поддържане здравето на костите и съдовете, стимулирайки естественото образуване на колаген в организма.

Колагенът в Бестифлекс Остео представляват смес от колагенови пептиди, получени чрез специфична хидролиза на говежди колаген тип І. Той оказва благоприятен ефект върху биосинтезата на хрущяла, допринася за нормалната функция и подвижност на ставите, за тяхната сила и гъвкавост, поддържа в добро състояние съединителната тъкан, сухожилията, костите и връзките. Колагеновият хидролизат се абсорбира мигновено в стомаха, а пептидите от колагеновия хидролизат отиват в хрущялните тъкани на ставата чрез циркулаторната система.

Пептидите благоприятстват доброто състояние на ставите, намаляват болките и ставния дискомфорт, ограничават болките при изкачване на стълби, резки движения, физически упражнения и  трудностите при движение. Освен това, колагеновият хидролизат насърчава синтеза на протеогликани и колаген тип ІІ - основните градивни единици на хрущяла. Съдържащият се Витамин C доставя силна антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес и вредното влияние на околоната среда. Мастноразтворимият Витамин К отговаря за преминаването на калция в кръвта и включването му в костната структура. Изследванията показват, че по-голямата консумация на Витамин К2 под формата на MK-7 повишават активирането на остеокалцина, което увеличава костно-минералната плътност и намалява риска от фрактури. Витамин К2 MK-7 и Витамин D3 са изключително важни за поддържане нормалното състояние на костите. Приемането им заедно е от съществено значние за здравината на костите. Предлага се в удобна опаковка от 30 сашета.

 

 Състав: в 1 саше: %RDA* 
 Хидролизирани колагенови пептиди10 000 мг  
 Витамин C200 мг 250% 
 Витамин К2100 мкг 133,3% 
 Витамин D310 ?g (400 IU) 200% 

 говежди колагенови пептиди; регулатор
 на киселинност: лимонена киселина;
 L-аскорбинова киселина; аромат на праскова;
 менахинон (MK-7); изсушен сок от червено
 цвекло; пълнител: малтодекстрин; подсладители:
 аспартам, ацесулфам К; холекалциферол; 

 оцветител: рибофлавин 5'- фосфат натрий.

  
 

Начин на употреба: 

Изсипете съдържанието на 1 саше в 100 мл вода, мляко или айран и консумирайте веднага. Препоръчва се по-продължителна употреба (минимум 3 месеца).