ПРОДУКТИ
Кошница

МУЛТИ-ГИН ДУШ ИРИГАТОР + ЕФ.ТАБЛ. MULTI-GYN DOUSCHE IRIGATOR +DOUSCHE TABLETS BIOCLIN Х10

Биоклин МУЛТИ ГИН ДУШ ИРИГ.+ТАБЛ.Х10
МУЛТИ-ГИН ДУШ ИРИГАТОР + ЕФ.ТАБЛ. MULTI-GYN DOUSCHE IRIGATOR +DOUSCHE TABLETS BIOCLIN Х10
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3690
25.65лв.
Купи

Биоклин МУЛТИ ГИН ДУШ ИРИГ.+ТАБЛ.Х10

 

Комплект включващ вагинален душ и таблетки за интимна хигиена. Иригаторът с ергономичен дизайн е изключително подходящ за осъществяване на интимна хигиена. Състои се от практична бутилка с гъвкаво гърло и еластичен, гладко заоблен апликатор с вграден силиконов клапан. Специалният силиконов клапан осигурява движение на течността само в една посока и регулира налягането при впръскване. Разтворът се впръсква без да се всмуква обратно в бутилката.

 

Вагинален душ за интензивна вагинална хигиена при профилактика и лечение на вагинални инфекции.

напълно безопасен с оптимален почистващ ефект уникалният дизайн на вагиналния душ осигурява възможността той да бъде ползван дори и при нормална бременност пригоден за употреба в комбинация с Multi-Gyn Tablets или с други разтвори за вагинални промивки ергономичният дизайн на душа позволява ползването му в различни позиции - под душа, във вана или при седене на тоалетна чиния

 

Свойства:

нормализират вагиналната секреция и киселинност стимулират пролиферацията на лактобацилите облекчават вагиналния дискомфорт.

 

Състав:

екстракт от алое барбаденсис млечна киселина лимонена киселина лактоза

 

Начин на употреба:

Една ефервесцентна таблетка се разтваря в 250 мл топла вода и се прилага вагинално с помощта на Multi-Gyn вагинален душ. За вагинална хигиена се прилага веднъж седмично. При вагинален дискомфорт и при лечение на вагинални инфекции се прилага три пъти седмично.