ПРОДУКТИ
Кошница

МУЛТИ-ГИН ДУШ ТАБЛЕТКИ MULTI-GYN TABLETS BIOCLIN Х 10

Биоклин МУЛТИ-ГИН ДУШ ТАБЛЕТКИ Х 10
МУЛТИ-ГИН ДУШ ТАБЛЕТКИ MULTI-GYN TABLETS BIOCLIN Х 10
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3685
17.15лв.
Купи

Биоклин МУЛТИ-ГИН ДУШ ТАБЛЕТКИ

Осигурява оптимална интимна хигиена и облекчаване на интимния дискомфорт. Всички продукти са биоактивни и се отличават с висока ефективност и отлична поносимост.

Основна активна съставка на продукти Multi-Gyn е патентованият комплекс 2QR. Това е комплекс от биоактивни полизахариди, извлечени от алое чрез процес на молекулярна филтрация. 2QR е високоефективен в блокирането на широка гама от вредни микроорганизми. Уникалното свойство на 2QR да блокира адхезията на патогенните микроорганизми, без да повлиява върху нормалната микрофлора дава възможност за включване на този комплекс в състава на различни продукти, предназначени за превенция и за лечение на състояния, свързани с прекомерното развитие на бактерии и свързания с това дискомфорт.

Продукти Мулти-Гин се прилагат профилактично или за лечение, а така също и в комбинация с други лекарствени средства. Няма ограничение на дозата и честотата на апликациите. Основната активна съставка в продукти Multi-Gyn е естествена и напълно безопасна и може да се прилага при бебета, бременни и кърмещи жени.дмично. При вагинален дискомфорт и при лечение на вагинални инфекции се прилага три пъти седмично.

 

Свойства:

 - нормализират вагиналната секреция и киселинност
 - стимулират пролиферацията на лактобацилите
 - облекчават вагиналния дискомфорт

 

Състав:

 - алое
 - млечна киселина
 - лимонена киселина
 - лактоза

 

Начин на употреба:

Една ефервесцентна таблетка се разтваря в 250 мл топла вода и се прилага вагинално с помощта на Multi-Gyn вагинален душ.
За вагинална хигиена се прилага веднъж седмично.
При вагинален дискомфорт и при лечение на вагинални инфекции се прилага три пъти седмично.