ПРОДУКТИ
Кошница

МУЛТИ ГИН ФЛОРАПЛЮС MULTI-GYN FLORAPLUS BIOCLIN БИОАКТИВЕН ГЕЛ 5 Х 5МЛ

Биоклин МУЛТИ ГИН ФЛОРАПЛЮС 5 Х 5МЛ
МУЛТИ ГИН ФЛОРАПЛЮС MULTI-GYN FLORAPLUS BIOCLIN БИОАКТИВЕН ГЕЛ 5 Х 5МЛ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3688
22.10лв.
Купи

Биоклин МУЛТИ ГИН ФЛОРАПЛЮС 

Биоактивен пребиотичен вагинален гел за превенция срещу повтарящи се гъбични инфекции. Балансира вагиналната флора, стимулира пролиферацията на лактобацилите и облекчава дискомфорта (сърбеж, парене, неприятен мирис, обилен секрет и др.) свързан с развитието на гъбичните микроорганизми във влагалището. Препоръчва се за приложение по време или след прием на антибиотици, при чувствителност към гъбични инфекции и др.

 

Свойства:

оптимизира вагиналната флора и киселинност осъществява превенция срещу повтарящи се гъбични инфекции пребиотичната компонента стимулира растежа и развитието на лактобацилите облекчава вагиналния дискомфорт без риск от резистентнoст

 

Приложение:

За третиране на вагинални гъбични инфекции – по 1 доза дневно в продължение на 5 последователни дни За превенция срещу повтарящи се гъбични инфекции – по 1 доза дневно в продължение на 3 дни

 

Състав:

2QR – патентован комплекс от биоактивни полизахариди от алое пребиотична компонента (монозахариди, амино-киселини и витамини)

 

Начин на употреба:

Прилага се вагинално. Съдържанието на една апликаторна туба е достатъчно за една аликация. Хипоалергенен продукт, съдържащ биоктивни полизахариди от алое. Не съдържа парфюм, консерванти и хормони. Без нежелани странични ефекти. Може да се прилага при бременност и кърмене.