ПРОДУКТИ
Кошница

Биомол Чесън 500 мг капс х180

Биомол Чесън 500 мг капс х180
Биомол Чесън 500 мг капс х180
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7994
19.90лв.
Купи

Биомол Чесън за имунитет

Чесън на капсули на BioMall е хранителна добавка на топ цена, която укрепва защитните сили на организма, регулира кръвното налягане, намалява риска от развитие на атеросклероза. Приемането на Чесън на капсули прави кръвоносните съдове по-еластични, което е особено полезно при възрастни хора. Garlic Capsules - Чесън на капсули притежава антибактериално действие. Намиращото се в състава на скилидките от чесън вещество алицин предотвратява развитието на множество бактерии в организма. Алицинът е мощен антиоксидант, който освобождава клетките от вредни свободни радикали като токсини, тежки метали, които застрашават Вашето тяло от болести.

Чесън на капсули на Sanct Bernhard на топ цена помага при лечение на уголемена простата, диабет, остеоартрит, сенна хрема

Изследването на алицина е показало, че спектърът му на влияние върху болестотворните бактерии е по-широк дори от този на пеницилина. Алицинът е в състояние да предотврати развитието на над 20 вида бактерии. Затова ние от biomall.bg Ви предлагаме да опитате Чесън на капсули на BioMall на изгонда цена, за да предпазите Вашия организъм и да се погрижите за неговото крепко здраве.

 

Състав:

  • Чесън на прах 500 мг. 

 

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула 2-3 пъти на ден с чаша вода преди хранене.