ПРОДУКТИ
Кошница

Биошилд Биозин кидс сироп с лактоферин 100мл

Биошилд Биозин кидс сироп с лактоферин 100мл
Биошилд Биозин кидс сироп с лактоферин 100мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2403
25.25лв.
Купи

Биошилд Биозин кидс сироп с лактоферин 100мл

 

е хранителна добавка с мощно антибактериално и противомикробно действие, благодарение на своята уникална формула, базирана на лактоферин. Сиропът е с приятен вкус на портокал и повишава имунитета и защитните сили на детския организъм, като го предпазва от болести, благодарение на мощното и синергистично действие на комплекса от лактоферин, витамин D3, цинк и инозитол.

Биозин Кидс  с лактоферин повишава устойчивостта на организма към вирусни заболявания, спомага за правилното функциониране на имунната система и допринася за здравословния и пълноценен растеж на децата. Лактоферинът е желязопренасящ натурален глюкопротен, който ефективно защитава лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочно-половата системи и се грижи  за правилното развитие и функциониране на имунната система на детския организъм.

Биозин Кидс е предназначен за деца от всички възрасти.

 

Какво е BIOZIN KIDS

BIOZIN KIDS съдържа комбинация от следните биологично активни съставки:

ЛАКТОФЕРИН – основен елемент на вродения имунитет. Той е желязопренасящ натурален глюкопротеин, отговорен за имунната защита на лигавиците на дихателната, храносмилателната и пикочо – половата система. Лактоферинът може да бъде открит и в различни телесни течности и секрети. Източник на Лактоферин е коластрата (кърмата , която се отделя в първите дни след раждането на бебето.

Поради високия си афинитет към желязото, Лактоферинът го свързва и пренася до всички клетки, които се нуждаят от него (допринася за нормалния метаболизъм на желязото в организма).

  Начин на действие :

  • АНТИВИРУСНО
  • АНТИБАКТЕРИАЛНО
  • АНТИОКСИДАНТНО
  • ПРОБИОТИЧНО-Лактоферинът подтиска развитието на вредни бактерии в червата и подпомага това на бифидобактериите, допринасяйки за възстановяване на нормалната чревна микрофлора.

 

 

Витамин ДЗ

Холекалциферолът (витамин D3) е главен регулатор на фосфорно-калциевата обмяна и участва във формирането и укрепването на костната тъкан. Известно е, че недостигът на витамин D3 води до тежки нарушения в дейността на дихателните органи при астматиците.

Решаващата роля на витамин D във функцията на имунната система е скорошно откритие. Голямо проучване в САЩ върху 18 000 деца показа, че при тези, които са с високи кръвни нива на витамин D3, има по-малка вероятност да се разболеят от настинка или от инфекция на горните дихателни пътища. Витамин D3 има способността да активира специални антимикробни протеини, които подпомагат клетките в борбата с вирусите.

Цинк 

 

Oсигурява синтеза на имуноглобулини и образуването на аминокиселини. Кофактор на витамин D3. Той е необходим за нормалния растеж при децата.

 

Инозитол

 

Участва в състава на клетъчните мембрани кaто градивен елемент за синтеза на фосфолипидите, такива са повърхностните белодробни липиди. Той е важен за развитието на белите дробове на децата, като предотвратява развитието на респираторни усложнения.

 

 

 

Състав

 

1 доза от 5 мл. БИОЗИН КИДС с лактоферин съдържа:

  • Лактоферин 30 мг
  • Витамин Д3 10 µg (400 МЕ)
  • Цинк (цинков глюконат) 1,5 мг
  • Инозитол 20 мг

 

НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН,  ПОДСЛАДИТЕЛИ И АЛКОХОЛ!

 

Начин на употреба:

 

 

Формулата е подходяща за деца от всички възрасти! За деца от 0 до 1 година се приемат  по 5 мл. (една доза) дневно, преди хранене, за деца над 1 година 2 пъти по 5мл дневно. Няма ограничения за продължителността на приема.

За повече информация се обърнете към Вашия лекар!

РАЗКЛАТЕТЕ ДОБРЕ ПРЕДИ УПОТРЕБА!