ПРОДУКТИ
Кошница

Биошилд Биозин Мама табл. х 30

Биошилд Биозин Мама табл. х 30
Биошилд Биозин Мама табл. х 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2404
26.40лв.
Купи

Биошилд Биозин Мама табл. х 30

е уникална хранителна добавка, създадена специално за бременни и кърмещи жени, която подсилва имунитета, намалява опасността от усложнения по време на бременността и е ефективна срещу различни видове вируси , бактерии и гъбички.

Биозин Мама се препоръчва като имуномодулиращо и предпазващо средство по време на бременност и кърмене, при повишена нужда от желязо, при вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Биозин Мама е ефективен при първи симптоми на грип, спомага за по-лекото преминаване на болестта и подпомага възстановителните процеси след боледуване.

Биозин Мама подобрява бионаличността  на желязо в организма при бременни и кърмачки.

Функции на Лактоферина:

Лактоферинът  е естествен желязосвързващ гликопротеин, който се намира в млякото, слюнката и други секреторни течности. Той е важен компонент на имунната система на организма, където  е част от вродената защита .

  • Антибактериално действие:

Лактоферинът свързва свободното желязо и гo прави недостъпни за бактериите, което спира тяхното размножаване. Също така разрушава клетъчните стени на микроби и гъбички.

  • Антивирусно действие:

Лактоферинът е ключова молекула за имунната система и може да се използва в борбата с различни вирусни инфекции. Той пречи на вирусите да се прикрепят върху клетъчните стени и да проникнат в клетките ни.

  • Подобрено усвояване на желязото:

Поради високия си афинитет към желязото лактоферинът го свързва и пренася до всички клетки, които се нуждаят от него.

  • Пробиотично действие:

Лактоферинът потиска развитието на вредни бактерии в червата и подпомага развитието на бифидобактериите, допринасяйки за възстановяването на нормалната микрофлора.

  • Антиоксидантно действие:

Подобрената бионаличност на желязото води до забавяне на остаряването и понижаване на податливосттта към дегенеративни и ракови заболявания.

Състав

Лактоферин 100 мг

Начин на употреба:

Преди да започнете прием на БИОЗИН МАМА се консултирайте с Вашия лекар! В случай, че Вашият лекар не е препоръчал друго, лица над 18-годишна възраст приемат по 1 таблеткa дневно преди хранене.