ПРОДУКТИ
Кошница

Биошилд Имунозин Бустер еф. Табл. х 10

Биошилд Имунозин Бустер еф. Табл. х 10
Биошилд Имунозин Бустер еф. Табл. х 10
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2410
9.90лв.
Купи

Биошилд Имунозин Бустер еф. Табл. х 10

 е хранителна добавка, която се явява мощен комплекс от витамин C, екстракт от ехинацея и цинк. Тази уникална комбинация, повишава имунитета, доставя антиоксиданти и допринася за правилното функциониране на имунната система.

Имунозин Бустър повишава защитните сили на организма и подобрява устойчивостта му към различни видове инфекции и настинки. Имунозин Бустър е перфектно средство за повишаване на имунитета и защита от болести през есенно-зимния период.

Имунозин Бустър е под формата на ефервесцентни (разтворими) таблетки със страхотен вкус на портокал.

 

Биошилд Имунозин Бустер

 

съдържа комбинация от следните биологично активни съставки, допринасящи за нормалното функциониране на имунната система:

Vitamin C /витамин С/, известен още като аскорбинова киселина, има силно изразени антиоксидантни, имуностимулиращи, диуретични и противовъзпалителни свойства. Основното действие на витамин С е антиоксидантно, като се изразява в защита на клетките от свободните радикали. По време на инфекции и стрес концентрациите на витамин С в организма бързо се понижават. Комбинацията от витамин С и цинк намалява честотата от появата на инфекции и подобрява състоянието на организма при различни типове инфекции.

Ехинацея (екстракт от корените на Echinacea purpurea) е най-употребяваният фитоимуномодулатор в световен мащаб. Установено е, че действието й се дължи на съдържащия се в нея ехинацин и ехинакозид. Стимулира производството на „борещите се“ с инфекциите бели кръвни телца Т- и В-лимфоцити. Тя също помага на фагоцитите в тяхната работа за поглъщане на токсините и подготвянето им за унищожаване. Екстрактът от ехинацея стимулира продукцията на интерферон – едно от най-мощните оръжия на организма в борбата с инфекциите.

Цинк – Този ценен микроелемент е химиоимуномодулатор. Влияе активно на имунитета, като участва в синтезирането на имуноглобулините.

 

Състав в 1 таблетка:

 

витамин C 1000 mg, ехинацея 200 mg,цЦинк 7,5 mg

Една опаковка Immunozin Booster съдържа 10 бр. ефервесцентни таблетки с вкус на портокал. Продуктът е произведен в Герамния в съответствие с добрите производствени практики.

 

Начин на употреба:

 

При възрастни се приема по половин (1/2) ефервесцентна разтворима таблетка дневнo. Изпийте веднага след разтваряне на таблетката в чаша вода. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.