ПРОДУКТИ
Кошница

Биошилд Менолукс сол. 475мл

Биошилд Менолукс сол. 475мл
Биошилд Менолукс сол. 475мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2417
15.95лв.
Купи

Биошилд Менолукс сол. 475мл

хранителна добавка с иновативна формула, специално разработена за поддържане на хормоналния баланс и силуета на зрялата жена. 

Спомага за освобождаване от излишно натрупаните течности и мазнини в организма. Ефективно се бори със симптомите на менопауза. Неговата формула 2 в 1 е подсилена с мака, черен кокош, салвия и три дрениращи фитоекстракта: хвощ, артишок, бъбречен чай.

Помага на жените, които страдат от симптоми на менопауза, като горещи вълни, потене, тревожност и раздразнение.

Състав:

сух екстракт от хвощ (хвощ, малтодекстрин, силициев диоксид), течен екстракт от артишок, течен екстракт от бъбречен чай, сух екстракт от мака (корен от мака, малтодекстрин, силициев диоксид), ароматизатор: лайм, регулатор на киселинността: лимонена киселина, консервант: калиев сорбат; черен кохош (корен и ризома от черен кокош, малтодекстрин, силициев диоксид), сух екстракт от салвия (листа от салвия, малтодекстрин), подсладител: стевиол гликозиди.

Начин на употреба:

Разклатете добре преди употреба. Препоръчва се да вземате по 25 мл. Menolux на ден между основните хранения (освен ако не е предписано друго). Приемът на вода по време на приложението повишава действието на продукта и поддържа необходимото ниво на хидратация за правилното функциониране на организма.