ПРОДУКТИ
Кошница

Боди Про + Л карнитин капс х60

Боди Про + Л карнитин капс х60
Боди Про + Л карнитин капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7895
58.00лв.
Купи

Боди Про + Л карнитин 

БОДИ ПРО + Л КАРНИТИН е името на топ продукта с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка в растителни/веган/ капсули, в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини от Л-карнитин –Л-тартарат /L-carnitine L-tartrate/, Златен Корен /Rhodiola Rosea 3% Salidroside/, Гарциния Камбоджа /Garcinia gummi-gutta 60% HCA/, Джинджифил /Zingiber officinale 5% Gingerol/, Сида Кордифолия /Sida cordifolia/, Зелено кафе /Green coffee вean – Coffea arabica L/, Биоперин /Bioperine 10% Piperine/, Хром Пиколинат /Chromium picolinate 90.0%/, със основната цел, да ви накара да се чувствате по-жизнени, слаби, здрави и пълноценни.

Чрез приема на БОДИ ПРО + Л КАРНИТИН и благодарение на уникалната му комбинация в състав от 8 билкови екстракта и минерали, изцяло подбрани за редуциране на телесното тегло, изгарянето на мазнините и контрола върху апетита, вие ще успеете, да поддържате нормално телесно тегло, без строг хранителен режим и тежки тренировки, ще се намали желанието от прием на храна и ще се сбогувате с излишните килограми завинаги.

БОДИ ПРО + Л КАРНИТИН е хранителна добавка, съставена от 100% натурални продукти. Той е чудесно средство допринасящо за изчистване на тялото от излишните мазнини и токсини. Основното действие може да се характеризира като цялостна детоксикация на организма. Изцяло естественият му състав го прави напълно безвреден, докато активно преодолява негативните ефекти от затлъстяването.

 

Начин на употреба:

По две капсули дневно след хранене