ПРОДУКТИ
Кошница

Бонилаш 3 мл серум за мигли

Бонилаш 3 мл серум за мигли
Бонилаш 3 мл серум за мигли
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2803
61.10лв.
Купи

Bonilash Серум за стимулиране растежа на миглите х3 мл Naturprodukt

Бонилаш 3 мл серум за мигли е иновативен козметичен продукт, който представлява ефикасен серум за стимулиране растежа на миглите. Той спомага за удължаване, сгъстяване и удебеляване на косъма и за предотвратяване на прекомерното падане на миглите. Серумът допринася за подхранване, хидратация и регенерация на миглите, подсилване на естествения им цвят, както и за тяхното възстановяване. Основното активно вещество в продукта е Биматопрост, който представлява ефективен стимулатор на растежа на миглите, оказващ положително действие върху дължината и плътността им. Той повишава броя на миглите, укрепва ги и влияе положително върху наситеността на естествения им цвят. Биматопростът влияе директно на корените на миглите, раздразва фоликула на косъма, активира растежа му, удължава живота на миглата и подпомага образуването на нови мигли. Благодарение на специално подбраните съставки в продукта, се заздравява корена на миглите, засилва се синтеза на кератиноцидите в корена и по този начин значително се подобрява вида и състоянието на миглите, растежа и сгъстяването им, както и удебеляването на косъма. Употребата на Bonilash е много лесна и удобна като, според изследванията, това се забелязва още при първото му нанасяне. Серумът има приятна и лека текстура, разнася се лесно по косъма на миглите и попива добре. Освен като серум за стимулиране на растежа на миглите, Бонилаш спомага и за спиране на прекомерното им окапване. Серумът е подходящ за жени от всички възрасти, както и за хора преминали през химиотерапия. Той предлага оптимална грижа и при използване на изкуствени мигли. Bonilash е дерматологично и офталмологично тестван, като след 6 седмици употреба се забелязва видим ефект, а след 12 седмици - пълна и устойчива промяна за миглите. Предлага се в удобна опаковка от 3 мл, която е достатъчна за употреба за период от 5-6 месеца.


Състав:
Активни съставки:

• Биматопрост представлява ефикасен стимулатор на растежа на миглите, който има положителен ефект върху дължината и плътността им, повишава броя им, засилва ги и повлиява положително наситеността на естествения им цвят. 
• Урея - тази съставка спомага за хидратацията и витализирането на миглите.
• Биотин - той е всеизвестен с подхранването и възстановяването на косъма.
• Пантенол - има успокояващо действие.

 

Начин на употреба: 

? Bonilash се нанася всяка вечер, след  добре почистен грим и подсушена област около очите.
? Серумът се нанася с аплкатор  върху основата на миглите - по продължението на целия клепач, като клепачът трябва да е затворен.
? Поради активното действие на Биматопроста, който активно действа, за да  стимулира растежа на миглите и да образува нови, е възможно да се появи краткотраен сърбеж, който продължава около 3  минути, след което изчезва; За усппокояващо действие се грижи пантенолът в серума.


Препоръчва се редовна употреба на първата опаковка за период от 5-6 месеца. След това като поддържаща грижа се препоръчва употребата да е 3-4 пъти седмично. При клиенти (например с очила), които искат да намалят силния растеж , може да се намали редовната употреба на по-кратък период, и да се пристъпи на поддържаща грижа-3-4 пъти седмично.