ПРОДУКТИ
Кошница

Бронхо плюс + Витамин C + червена боровинка

Бронхо плюс + Витамин C + червена боровинка
Бронхо плюс + Витамин C + червена боровинка
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7902
58.00лв.
Купи

БРОНХО ПЛЮС + ВИТАМИН C & ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА  –  ЗА 100% ЧИСТИ И ЗДРАВИ БЕЛИ ДРОБОВЕ!!! 

БРОНХО ПЛЮС + ВИТАМИН С & ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА е продукт с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка, в чиято иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти и витамини от Черен кимион Нигела/Nigella sativa-90%/, Свещен босилек /Holy Basil – Ocimum tenuiflorum90%/, Куркума/98%Curcumin/, Джинджифил /Zingiber officinale 5% Gingerol/, Кардамон/Elettaria cardamomum/, Мащерка /5% Flavonе/, Червена боровинка/Vaccinium macrocarpon-90%/ и Витамин С /99% Ascorbic acid/, със основната цел, да освободят белите дробове от вредните емисии в тях, както и да ви помогнат да дишате по-свободно и по леко, особено по време и след грип и остри вирусни инфекции (ОВИ).

Функцията на БРОНХО ПЛЮС + ВИТАМИН С & ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА е да спомага за свободно дишане без кашлица. Чрез приема на тази хранителна добавка вие ще осигурите здраве на вашия бял дроб, ще изведете токсините от него,  ще подобрите дишането, ще елиминирате задуха и тежестта в гърдите, и ще се сдобиете с чисти от негативните въздействия дробове.

БРОНХО ПЛЮС + ВИТАМИН С & ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА е хранителна добавка, съставена от 100% натурални продукти. Той е чудесно средство, което допринася за свободно дишане. Основното действие може да се характеризира като освобождаване на белите дробове от секрети, слуз и освобождаване на тялото и целия организъм от свободни радикали. Изцяло естественият му състав го прави напълно безвреден, докато активно преодолява негативните ефекти от вирусни заболявания на белия дроб, бронхит и астма.

 

Състав в 2 капсули:


Екстракт от Червена Боровинка

Vaccinium macrocarpon-90%

220 mg

Аскорбинова киселина

99% Ascorbic acid

160 mg

Екстракт Мащерка

5% Flavonе

130 mg

Екстракт Кардамон

Elettaria cardamomum

100 mg

Екстракт от Джинджифил

Zingiber officinale 5% Gingerol

80 mg

Eкстракт от Свещен босилек

Holy Basil – Ocimum tenuiflorum90%

60 mg

Екстракт от Куркума

98%Curcumin

60 mg

Черен кимион

Nigella sativa-90%

10 mg

 

Други съставки:

Пълнител: микрокристална целулоза, вегетариански капсули

 

Начин на употреба:

По две капсули дневно след хранене