ПРОДУКТИ
Кошница

БУКОНОКС КАПС. Х 10 - Healthy Life

БУКОНОКС КАПС. Х 10
БУКОНОКС КАПС. Х 10 - Healthy Life
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7068
16.48лв.
Купи

БУКОНОКС при проблеми с бъбреците и уринарния тракт

Bucconox – За здравето на уринарния тракт

Ползи от приема на Bucconox:

  • Влияе благоприятно върху здравето на бъбреците и уринарния тракт
  • Спомага за облекчаване на острия дискомфорт при уриниране
  • Подпомага диуретичната дейност на бъбреците

Bucconox е продукт за цистит и други проблеми на отделителната система, който оказва благоприятно въздействие върху здравето на бъбреците и уринарния тракт. Bucconox действа на три нива – (1) бързо върху възпалението; (2) върху причинителя; (3) дългосрочно срещу хронични появи.

Bucconox съдържа уникалната съставка Бучу – южноафриканско растение с ценни активни съставки, спамагащи за здравето на уринарния тракт. Екстрактът от бучу има ефективно благоприятно действие при раздразнение на пикочния мехур и спомага за повишаване значително отделянето на урина, като така стимулира организма да премахва излишната вода.

Bucconox съдържа още стандартизиран екстракт от добре познатата червена боровинка в оптимални дози, с доказано ценно и уникално действие на плодовете ú върху здравето на уринарния тракт. Наличието на стандартизиран екстракт от листата на бяла бреза оказва благоприятно влияние върху нормалната обмяна на електролитите в бъбреците и спомага за детоксикацията на организма. Бялата бреза има доказано благоприятно действие срещу бактерията E. Coli и подпомага диуретичния ефект. Благодарение на съдържанието на мечо грозде, Bucconox спомага за облекчение симптомите на дискомфорт на пикочните пътища, бъбреците, както и при чести позиви за уриниране.

Продуктът съдържа:

Активни вещества

Съдържание в 2 капсули

% РКП

Бяла бреза (Betula alba)

стандартизиран екстракт от листа

350 mg

**

Мечо грозде

(Arctostaphylos uva-ursi) екстракт

300 mg

**

Бучу (Barosma betulina) екстракт

150mg

**

Стандартизиран екстракт от червена боровинка

(Vaccinium macrocarpon) с 60% проаннтоцианиди

120mg

**

РКП - референтни количества за прием.

 **Hеустановени референтни количества за прием.

Кутията съдържа:

  • 10 капсули
  • Листовка

Препоръчвана дневна доза при възрастни:

При остър дискомфорт: 2 капсули на ден, приети наведнъж с много вода за 5 дни

За профилактика: По 1 таблетка на ден за 10-дни всеки месец

Внимание: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да се съхранява на сухо и проветриво място на температура под 25оC. Да се съхранява на недостъпно за деца място. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се използва след датата, обозначена на опаковката. В случай на бременност и кърмене е необходимо да се консултирате с Вашия лекар, преди прием на хранителни добавки. В случай на прием на антикуагуланти или предстояща операция, моля консултирайте се с Вашия лекар преди приема на хранителна добавка.

Цена: 14,98 лв.