ПРОДУКТИ
Кошница

Виралнегатив макс + витамин D3 + черен бъз капс х60

Виралнегатив макс + витамин D3 + черен бъз капс х60
Виралнегатив макс + витамин D3 + черен бъз капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7901
57.00лв.
Купи

ВИРАЛНЕГАТИВ МАКС + ВИТАМИН D3 & ЧЕРЕН БЪЗ  –  ЗА 100% ВИРУСНА И ИМУННА ЗАЩИТА!!!

 

ВИРАЛНЕГАТИВ МАКС + ВИТАМИН D3 & ЧЕРЕН БЪЗ е продукт от най-новото поколение с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка в 60бр.растителни/веган/ капсули, в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизирани билкови екстракти, минерали и витамини от Ашваганда /Withania somnifera 5% flavonoids/, Чесън/ Allium sativum-80%/, Витамин С /99%-Ascorbic acid/, Черен Бъз /Sambucus nigra-80%/, Астрагал /Astralagus Membranaceus-90%/, Розмарин/Rosmarinus officinalis/, Цинк /Zinc gluconate 97.0-102.0%/, Черен кимион Нигела/Nigella sativa-90%/, Витамин D3/Cholecalciferol 90%/, със основната цел, – за цялостна подкрепа на имунната система във превенция и максимална защита при грип и остри вирусни инфекции /ОВИ/

Чрез приема на ВИРАЛНЕГАТИВ МАКС + ВИТАМИН D3 & ЧЕРЕН БЪЗ и благодарение на уникалната му комбинация в състав от 9 билкови екстракта, витамини и минерали, вие ще подкрепите вашия организъм, ще го имунизирате и подготвите да повиши устойчивостта си при възникването на евентуални усложнения от сезонни заболявания и бактериални инфекции.

С настъпването на по-студените дни и в период на световна пандемия, тялото ни все повече се нуждае от подкрепа и подсилване на имунитета. Когато имунната ни система е отслабена и неподготвена съществува по-голям риск от текущо или повторно разболяване. В този случай, допълнителното стимулиране с ВИРАЛНЕГАТИВ МАКС + ВИТАМИН D3 & ЧЕРЕН БЪЗ, има за цел да възстанови защитната имунна функция в пълен капацитет, да подобри жизнеността и енергията и да гарантира една обща сигурност срещу респираторни инфекции и усложнения..

 

Състав в 2 капсули:


Екстракт Ашваганда

Withania somnifera 5% flavonoids 

200 mg

Екстракт Чесън

Allium sativum-80%

200 mg

Аскорбинова киселина

99%-Ascorbic acid

160 mg

Екстрат Черен Бъз

Sambucus nigra-80%  

60 mg

Екстракт Астрагал

Astralagus Membranaceus-90%

60 mg

Екстракт Розмарин

Rosmarinus officinalis

40 mg

Цинк глюконат

Zinc gluconate 97.0-102.0%

10 mg

Черен кимион

Nigella sativa-90%

10 mg

ВитаминD3

Cholecalciferol 90%

5µg

 

Други съставки:

Пълнител: микрокристална целулоза, вегетариански капсули

Начин на употреба:

По две капсули дневно след хранене, с достатъчно количество вода.