ПРОДУКТИ
Кошница

Витаголд ВИНОГИН x 30 капс

Витаголд ВИНОГИН x 30 капс
Витаголд ВИНОГИН x 30 капс
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2279
13.97лв.
Купи

Vitagold Виногин за памет, сърце и кръвооросяване х30 капсули

Витаголд ВИНОГИН x 30 капс е специално създадена хранителна добавка, съдържаща мощен комплекс от натурални екстракти от Гинко билоба и гроздови семена, в комбинация с важните минерали Селен и Магнезий, която подобрява паметта и концентрацията и допринася за нормално кръвооросяване и здраво сърце.

Виногин подкрепя дейността на нервната система, мускулната система и сърдечно-съдовата система. Виногин подобрява притока на кръв към мозъка и крайниците, от което подобрява мисловната дейност и когнитивните функции и намалява неприятното усещане за студени крайници. Виногин оказва цялостна подкрепа на сърцето и сърдечно-съдовата система.

Екстрактът от Гинко Билоба влияе благоприятно върху нервната система и кръвоносната система, подобрява паметта, умствената острота и концентрацията, повишава притока на кръв и подобрява оросяването на мозъка и крайниците. Гинко Билоба има противосъсирващо, антиатероматозно и антиоксидантно действие и спомага за защита на клетките от свободните радикали и преждевременно стареене. Също така подобрява роходимостта в артериите, побижава серумния холестерол и триглициридите и подобрява кръвната циркулация и ретинопатията при пациенти с диабет. Екстрактът от Гинко Билоба намалява безсънието, спомага при физическа и психическа умора, при изтощение и отпадналост, депресия, шум в ушите, главоболие и световъртеж.

Екстрактът от гроздови семки допринася за правилното функциониране на сърцето, сърдечно-съдовата и кръвоносната система, подобрява кръвообръщението, регулира нивата на кръвната захар и сукрепва стените на кръвоносните съдове. Екстрактът от гроздови семена е антиоксидант и концентриран източник на олигомерни проантоцианидини (OPC).

Магнезият играе важна роля в дейността на мускулната и нервната система, спомага за нормалното функциониране на сърдечносъдовата система, участва в регулирането на сърдечния ритъм и спомага за релаксацията на мускулите. Селенът е мощен антиоксидант, който подобрява кръвооросяването и концентрацията и повишава имунитета.

Внимание:


Не приемайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Продуктът съдържа Гинко Билоба, за това не трябва да се приема заедно с антикоагуланти.
Продуктът не е предназначен за деца и бременни и кърмещи жени.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се използва след изтичане срока на годност.

Състав на Vinogin / Виногин за памет, сърце и кръвооросяване х30 капсули - Vitagold


Виногин съдържа доказаната комбинация от екстракт от Гинко билоба и Магнезий, обогатена с екстракт от Гроздови семена и Селен. Стандартизираният екстракт от Гинко билоба (EGb 761) съдържа 24% флавоноиди, 6% терпенови лактони.

> Селен 55 мкг

> Екстракт от Гинко билоба 100 мг

> Магнезий 144 мг

> Екстракт от гроздови семена 55 м

Начин на употреба на Vinogin / Виногин за памет, сърце и кръвооросяване х30 капсули - Vitagold


Приема се по 1 капсула на ден, след храна. За постигане на максимален ефект се препоръчва приемът на продукта да продължи не по-малко от 2 месеца, след което може да се направи почивка.