ПРОДУКТИ
Кошница

Витаголд Конпроста x 60 табл

Витаголд Конпроста x 60 табл
Витаголд Конпроста x 60 табл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2292
18.17лв.
Купи

Конпроста за простата x60 таблетки VITAGOLD

Витаголд Конпроста x 60 табл е високоефективна хранителна добавка, предназначена за здравето на простатата, съдържаща - цветен прашец от маслодайна рапица. Продуктът облекчава симптомите на доброкачествено увеличение на простатата, намалява размера на простатната жлеза и съществуващото възпаление. Премахва дискомфорта и паренето по време на уриниране. Подобрява изпразването на пикочния мехур. Намалява позивите за уриниране. Увеличава количеството на отделената урина. Поддържа нормалната сексуална функция. Производител - Китай.

 

Конпроста е продукт от ново поколение, предназначен за лечение на доброкачествено увеличение на простатата при мъжете. Всъщност това, което отличава Конпроста от останалите подобни продукти, е много по-бързото и трайно действие. Мъжете, които го използват моментално усещат разликата и се радват на отлични резултати. А тайната? Тя е една - цветен прашец от маслодайна рапица! Богато на повече от 5000 ензими и коензими, което е безпрецедентно. Именно това "съкровище", съдържащо се в цветният прашец от маслодайна рапица подпомага мъжкото здраве и допринася за бързо облекчаване на симптомите на доброкачествено уголемяване на простатата. Премахва дискомфорта и паренето по време на уриниране. Подобрява изпразването на пикочния мехур и намалява позивите за уриниране. Регулира нивата на тестостерона.

 

Състав на КОНПРОСТА: 

Цветен прашец (полен) от маслодайна рапица - 569 mg; Пълнител (натриева карбокси метил целулоза); Филмообразувател (хидроксипропилметил целулоза); Оцветител (железен оксид); Разтворители (поливинил алкохол, полиетилен гликол); Антислепващ агент (талк).

Начин на употреба:

През първия месец се приемат 3 пъти по 3 таблетки след храна, а след това 3 пъти по 1 таблетка. Максималната препоръчителна дневна доза от 9 таблетки съдържа: Цветен прашец (полен) от маслодайна рапица: 4500 мг.

 

Препоръки:

За постигане на максимален ефект се препоръчва приемът на продукта да продължи не по-малко от 2-3 месеца, след което може да се направи почивка.