ПРОДУКТИ
Кошница

Витаголд Магнематрикс x 60 табл. +20 табл. Бонус

Витаголд Магнематрикс x 60 табл. +20 табл. Бонус
Витаголд Магнематрикс x 60 табл. +20 табл. Бонус
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2288
21.74лв.
Купи

Vitagold Магнематрикс Магнезий + Витамини B Комплекс за мускули, сърце и нервна система x 60 табл. +20 табл. Бонус

Витаголд Магнематрикс x 60 табл. +20 табл. Бонус  е специална хранителна добавка, съдържаща мощен комплекс от важния минерал Магнезий в комбинация с витамини от група Б, които оказват подкрепа на мускулите, мозъка и сърцето и спомагат за правилното функциониране на мускулната, нервната и сърдечно-съдовата системи.

Магнезият  участва в множество обменни процеси в организма. Магнезият спомага за поддържане на нормалното състояние и дейност на мускулите, зъбите и костите и е ефективен при мускулни крампи и схващания. Магнезият подкрепя електролитния баланс, метаболизма и производството на енергия, като същевременно с това намалява чувството на умора и отпадналост.

Витамините от група B участват в производството на еритроцитите, синтеза на белтъци и въглехидратния метаболизъм. Витамин B1, познат още като тиамин подкрепя сърдечната дейност, стимулира метаболизма и производството на енергия и допринася за нормалното функциониране на мозъка.

Витамин В2 (рибофлавин) играе ключова роля в нормалната функция на метаболизма и производството на енергия, подкрепя нервната система и спомага за поддържането на нормалното състояние на лигавиците и червените кръвни телца. Също така подкрепя кожата и зрението, участва в метаболизма на желязото, доставя антиоксидантна защита и намалява умората.

Витамин В6 спомага образуването на антитела и червени кръвни клетки и  допринася за нормалната функция на имунната система. Също така намалява умората, регулира хормоналната дейност и спомага за поддържане на нормалното състояние на кръвоносните съдове.

Витамин B5 (пантотенова киселина) подкрепя метаболизма и производството на енергия, подпомага нормалния синтез и метаболизъм на стероидни хормони, витамин D и някои невротрансмитери. Също така спомага за поддържането на нормална мисловна дейност и намалява умората.


Внимание:


Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Не се препоръчва за деца под 12 години.
Прекратете употребата на продукта при поява на нежелани реакции.
При правилна употреба не се наблюдават нежелани реакции.
Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина при температура под 25 градуса.

Състав на Magnematrix / Магнематрикс Магнезий + Витамини B Комплекс за мускули, сърце и нервна система x 60 табл. +20 табл. Бонус - Vitagold


СЪСТАВКИ: магнезиев цитрат; магнезиев лактат; магнезиев оксид; магнезиев глюконат; пълнители (натриева карбоксиметил целулоза, нишесте); антислепващ агент (магнезиев стеарат); калциев Д- пантотенат (витамин В5); пиридоксин хидрохлорид (витамин В6); рибофлавин (витамин В2); тиамин хидрохлорид (витамин В1).

Начин на употреба на Magnematrix / Магнематрикс Магнезий + Витамини B Комплекс за мускули, сърце и нервна система x 60 табл. +20 табл. Бонус - Vitagold

 

Препоръчителната доза Магнематрикс е по 1 таблетка на ден.

За да се постигне ефект, се препоръчва приемът на МагнеМатрикс да продължи не по- малко от 2 месеца, след което може да се направи кратка почивка.