ПРОДУКТИ
Кошница

Витаголд Облепиха Форте капс. Х 30

Витаголд Облепиха  Форте капс. Х 30
Витаголд Облепиха Форте капс. Х 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2312
14.13лв.
Купи

Облепиха Форте, 30 Капсули VITAGOLD

Витаголд Облепиха Форте капс. Х 30 е полезна за хора, които имат стомашни проблеми, слаба имунна система и сръдечно-съдови заболявания. Тя не е лекарство и не може да премахне неприятните симптоми, но със сигурност значително ще подобри качеството ви на живот. Билката Облепиха е много богата на Витамин С, благодарение на което вие ще чувствате по-жизнени и ще подобрите драстично общото си състояние. В нея са съдържат и други полезни за тялото вещества, най-концентрирани от които са магнезий, натрий, и желязо.

Продуктът е подходящ и за хора с чернодробни заболявания. Черният дроб е един от най-важните органи в човешкото тяло и е дарен със способността да регенерира клетките си, но това не го прави вечен. За да работи нормално, ние също трябва грижим добре за него. Хранителната добавка е подходяща за хора, чиито черен дроб не може да преработва качествено токсичните вещества, заради което част от тях отиват в организма.

Друга част от активните съставки, съдържащи се в билката са мастните киселини Омега 3-6-7 и 9. Това прави “Облепиха Форте” ефективна хранителна добавка при заболявания като псориазис, артрит, язва и при високи нива на лош холестерол. Редовният прием на добавката ще подобри значително състоянието ви, а в някои от случаите може да премахне изцяло неприятните симптоми.

Кои са главните съставки в “Облепиха Форте”?

Екстракт от плодовете на Облепиха – всяка капсула съдържа 200 мг.

Билката Облепиха има положително действие върху стомаха и подсилва имунитета на тялото, като го прави по-устойчиво на инфекции и заболявания. Тя е позната като едно от най-добрите средства за повишаване на имунната система. Различни проучвания показват, че растението помага и при сухота в очите и подобрява зрението. Множеството активни съставки в растението имат положително влияние върху различите видове екземи, които се получават в резултат от намалена функция на черния дроб. Редовният прием на добавката ще подобри функцията на органа и ще му помогне да повиши своята активност.

Витамин С – всяка капсула съдържа 80 мг.

Витамин С е един от основните за човешкото тяло, необходими за правилното му функциониране. Той е мощен антиоксидант и спомага за елиминирането на свободните радикали в организма, чието превишено количество може да причини рак на клетъчно ниво. Витаминът е много полезен в период на грип или при силни стресови ситуации, но също така може да се приема и профилактично на ежедневна база.

Начин на употреба:

Облепиха Форте” може да се приема ежедневно, с максимална дневна доза – 1 капсула. Приема се орално с 200 мл. вода. Препоръчва консултация с личен лекар преди употреба на продукта. Хранителната добавка не е подходяща за деца под 12-годишна възрастни, бременни жени и кърмачки.

Продуктът може да подобри качеството ви на живот, но той не е заместител на разнообразното хранене. Ако не спазвате строга диета, която не ви позволява да ядете храни от всички хранителни групи, то не ги изключвайте. Дори да имате общи физически симптоми като умора, стрес на работното място, общо неразположение и слаба имунна система, то се консултирайте с лекар, преди да предприемете сами прием на добавката.

Странични ефекти: Не се наблюдават странични действия от приема на Облепиха Форте, но ако имате някакво неразположение като стомашно-чревно, повръщане, болки в мускулите и други, то прекратете приема и се консултирайте с лекар.

Внимание:

Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Прекратете употребата на продукта при поява на нежелани реакции.
При правилна употреба не се наблюдават нежелани реакции.
Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина при температура под 25 градуса.