ПРОДУКТИ
Кошница

Витаголд РЕСТАВИТ МАКС x 15 табл

Витаголд РЕСТАВИТ МАКС x 15 табл
Витаголд РЕСТАВИТ МАКС x 15 табл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2269
12.20лв.
Купи

Vitagold Restavit Max

Витаголд РЕСТАВИТ МАКС x 15 табл е специална хранителна добавка, която допринася за здравето на ставите и костите, правилното функциониране на опорно-двигателния апарат и за лесно и безболезнено движение.

Реставит Макс подобрява издържливостта, мобилността, гъвкавостта и еластичността на ставите, подхранва и възстановява хрущялната тукан и облекчава болките и схващанията.

Реставит Макс съдържа ефективен комплекс от най-добрите съставки в грижата за ставите - глюкозамин, хондроитин МСМ, хиалуронова киселина, колаген тип II, в комбинация с растителни екстракти от Босвелия, Джинджифил и Куркума, минералите Цинк, Манган и Бор и витамини C и D3.

Глюкозаминът представлява основна градивна част на хрущялите, ставните връзки и клетки и съединителната тъкан като цяло. Глюкозаминът действа противовъзпалително, облекчава ставните болки и съдейства изграждането на здрава хрущялна тъкан.Глюкозаминът стимулира производството на колаген и подобрява функциите на ставите и мускулите.

Хондроитинът е съставна част на съединителната тъкан. Той спира навлизането на хранителни вещества и вода в ставите и възпалените сухожилия, като в същето време не спира проникването на други важни и необходими за съединителната тъкан вещества. МСМ (метилсулфонил метан) също е основна градивна единица, съдържаща се в живите организми. Той е естествена форма на органична сяра, който служи за синтезиране на сяросъдържащите се аминокиселини серин и метионин.

МСМ има силно противовъзпалително и болкоуспокоително действие и спомага за успокояване на спазмите в скелетните мускули, подобрявайки крвообращението им.

Хиалуроновата киселинапренася хранителни вещества до различни ставни структури и изчиства отпадъчните и токсични продукти от някои клетки, като например хрущялните клетки.  Хиалуроновата киселина е изключително важен елемент, тъй като от нея зависи безболезненото и гладкото движение на ставите.

Колагенът е един от най-важните протеини, произвеждани от човешкия организъм и участва в много жизненоважни функции, като изграждането на опорно-двигателния апарат и здравословното състояние на кожата. Колагенът спомага за поддържане на нормалното състояние и еластичността на ставните връзки и съединителната тъкан и подобрява общото здраве на ставите, костите и хрущялите.  

Екстрактът от Босвелия съдържа босвелин - вещество с противовъзпалителен ефект. Екстрактът от Куркума прави възможна реактивацията на възстановяване на хрущяла с помощта на хондроцити и бързо намалява симптомите и води до прекратяване процеса на хрущялна дегенерация. Добавените витамини и минерали действат в синергия и потенциират ефекта на останалите съставки за благоприятно влияние върху функцията на опорно-двигателния апарат и организма като цяло.

Внимание:


Не приемайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Не се препоръчва за деца под 12 години.
Преустановете приема на продукта ако забележите нежелани реакции.
При правилна употреба продуктът няма странички ефекти и нежелани реакции.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца.
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.
Да не се използва след изтичане срока на годност.

Състав на Restavit Max / Реставит Макс за стави, кости и движение х15 капсули - Vitagold


Реставит Макс съдържа:

Глюкозамин540 мг Босвелия50 мг 
Хондроитин210 мг Куркума33,33 мг 
МСМ50 мг Джинджифил33,33 мг 
Колаген тип II40 мг Магнезий30 мг 
Хиалуронова киселина3 мг Цинк1,5 мг 
Витамин С34,4 мг Манган1,5 мг 
Витамин D31,8 мкг Бор1 мг