ПРОДУКТИ
Кошница

Витаголд Фитопростал x 30 капс

Витаголд Фитопростал x 30 капс
Витаголд Фитопростал x 30 капс
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2289
16.71лв.
Купи

Фитопростал при проблеми с простата х30 капсули VITAGOLD

Фитопростал x 30 капс на водещата компания на българския пазар за хранителни добавки Vitagold е добавка към храната, която подпомага нормалната функция на простатата. Също така продуктът: спомага за облекчаване на симптомите при доброкачествено уголемяване на простатата; елиминира паренето по време на уриниране; повишава количеството на отделената урина; подобрява изпразването на пикочния мехур и намалява позивите за уриниране; подпомага за поддържане на нормална сексуална функция.

 

Действие:

Екстракт от плодове на Saw Palmetto (палма джудже) - съдържа голямо разнообразие от биологично-активни вещества. Главното действие на екстракта се дължи на веществото бета-ситостерол, който благоприятства за намаляване на активността на 5-алфа редуктазата и блокира синтеза на дихидротестостерона. Предлага се в удобна опаковка от 30 капсули.


Масло от тиква - подпомага за намаляване на размера на простатната жлеза, както и намалява възпалителния процес.

Цинк глюконат - спомага за намаляване на възпалението и за регулиране на нивото на тестостерона.


Състав:

 Съставки в 1 капсула 
  
 Eкстракт от плодове на Saw Palmetto /палма джудже/ - 160 mg 
 Mасло от тиква160 mg 
 Цинк глюконат48,78 mg 


Помощни вещества – соево масло, силициев диоксид, желатин, глицерол, железен оксид.

Фитопростал за възрастни се приема по 1-2 капсули на ден, след хранене. Капсулите се приемат цели и несдъвкани. За да се постигне облекчаване на симптомите се препоръчва приемът на продукта да продължи не по-малко от 2-3 месеца.