ПРОДУКТИ
Кошница

Витаголд Хром + Гарциния табл. x 30

Витаголд Хром + Гарциния табл. x 30
Витаголд Хром + Гарциния табл. x 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2311
7.47лв.
Купи

Хром + Гарциния, За Контрол На Апетита Към Сладко, 30 Таблетки VITAGOLD

Витаголд Хром + Гарциния табл. x 30 е подходящ за хора, които се борят с наднорменото тегло и искат да се справят с проблема. Изследванията установяват, че растението Гарциния помага за намаляването на излишните мазнини в областта на корема, а успешното ? съчетаване с хром, създава фат бърнинг ефект. Тази добавка е подходяща за хора, които обичат да похапват бързи въглехидрати и са склонни към хранителни прегрешения. С нейна помощ ще запазите фигурата и тонуса си, без да натрупвате излишни килограми.

Добавката Хром и Гарциния от Витаголд се препоръчва и за всички, които желаят да водят здравословен живот и да поддържат тонуса си ежедневно с помощта на тези жизнено важни микроелементи. Също така комбинацията от двете вещества е изключително подходяща за спортисти, тъй като им позволява бързо да се възстановяват след сериозно физическо натоварване.

Състав и предимствa на продукта

Комбинацията между Хром и Гарциния дава на тялото необходимия ресурс от енергия, за да изпълнява ефективно всички процеси на клетъчно ниво. Освен това, благодарение на специфичните свойства на всяка от съставките, се появяват и редица ползи като потискане на апетита, намаляване на кръвната захар, понижаване на холестерола и изчистване на организма от токсини.

Редица световни изследванията доказват, че киселината, намираща се в екстракта от Гарциния Камбоджа, насърчава загуба на мазнини по нов и уникален начин в комбинацията си с Хром. Двете съставки действат като превенция срещу превръщането на излишните въглехидрати в мазнини.

Кратко описание на основните съставки


Хром – всяка таблетка съдържа 30 µg

Хромът е ключово вещество за човешкото тяло, което участва при производството на инсулин, синтеза на холестерол и протеин, а също така и при мастната обмяна. Той влияе върху обмяната на мазнините и запазването на мускулна маса при диети. Ежедневният прием на Хром помага на тялото да се чувства заредено с енергия, дори и в период на спазване на хранителен режим.

Екстракт от Гарциния Камбоджа – всяка таблетка съдържа 40 гр.

Това е екстракт, извлечен от плода на специално дърво, намиращо се в Южна Азия. Употребата на Гарциния води до редуциране на въглехидратния метаболизъм. Още в края на 60-те години учени откриват уникалните ? свойства и доказват нейното действие. Действието на съставката блокира ключови ензими, превръщащи въглехидратите, които поемаме в подкожни мазнини като ги отлага в черния дроб. В следствие на това, мазнините в депата намаляват, а телесното ни тегло се нормализира. Главният ефект на Гарциния Камбоджа пречи на поетите калории да се превърнат в мазнини.

Като бонус съставката намалява и апетита. Действието й при ежедневно приемане като хранителна добавка, създава усещане за ситост и намалява желанието за прием на допълнително храна.

Начин на употреба:

Препоръчителният дневен прием е една таблетка, която се консумира с 200 мл. вода.

Внимание:

Не използвайте продукта при свръхчувствителност към някоя от съставките.
Прекратете употребата на продукта при поява на нежелани реакции.
При правилна употреба не се наблюдават нежелани реакции.
Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина при температура под 25 градуса.