ПРОДУКТИ
Кошница

Витаголд Цистиклийн x 10 капс

Витаголд Цистиклийн x 10 капс
Витаголд Цистиклийн x 10 капс
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2299
26.96лв.
Купи

Цистиклийн 240 мг PAC х10 капсули VITAGOLD

Витаголд Цистиклийн x 10 капс е специална хранителна добавка за профилактика и лечение на цистит. Тя спира прикрепването на бактериите Ешерихия Коли към стените на уринарния тракт, възпрепятства размножаването им и образуването на колонии. Също така тя спомага за бързото им изхвърляне от организма с урината и блокира развитието на инфекцията.

Цистиклийн 240 мг PAC може да се прилага при: Често уриниране; Парене по време на уриниране; Болезнено уриниране; Фалшиви позиви за уриниране; Мътна или неприятно миришеща урина; Хронична тазова болка; Болка или дискомфорт ниско в корема; Болка по време на полов акт; Неволно уриниране.
 

Състав: 

Цистиклийн 240 мг PAC съдържа високо концентриран екстракт от Американска Червена боровинка, който е с най-голямото в света количество РАС (проантоцианидини) – 240 мг. Те представляват естествени активни съставки, които пречат на причинителя на цистита /Ешерихия коли/ да се задържа и размножава по пикочните пътища. Количеството Проантоцианидини в една касула Цистиклийн се равнява приблизително на количеството, което се съдържа се в една цяла опаковка от повечето други предлагани и рекламирани продукти за цистит в България. Не съдържа захар, лактоза и глутен.

Начин на употреба:

Взима се по 1 капсула на ден Цистиклийн 240 мг PAC. Подходящ за възрастни и деца над 12 години, бременни и диабетици.