Витамини и минерали

Производители

Последни статии

Natural Factors Витамин К2 (MK-7) 120 mcg и D3 1000 IU х 60 софтгел капсули Преглед отблизо

Natural Factors Витамин К2 (MK-7) 120 mcg и D3 1000 IU х 60 софтгел капсули

23,74 лв

1127

Natural Factors Витамин К2 (MK-7) 120 mcg и D3 1000 IU

Важният мастноразтворим витамин МК-7 (К2) играе важна роля в защитата на сърцето и мозъка, и в изграждането на здрави кости. Той контролира дейността на калция, насочва го към костите и не му позволява да се натрупва в меките тъкани, например артериите, където той има отрицателен ефект.

Витамин D увеличава абсорбцията на калция и също има важно значение за костите и зъбите. Но вече е категорично доказано, че „слънчевият витамин” е по-добре да се приема не самостоятелно, а заедно с МК-7. Благодарение на витамин D тялото абсорбира отлично калция, а с помощта на витамин МК-7, минералът отива директно към костите и зъбите, без риск от натрупване в кръвоносните съдове.

Състав:

Хранителна добавка, 60 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Витамин К2 (като Менахинон-7) (МК-7): 120 µg         
  • Витамин D3 (като холекалциферол): 1000 IU/25 µg     
  • Средно верижни триглицериди, софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, карамел , титаниев диоксид), жълт пчелен восък, лецитин

Приложение:

Допринасят  за  правилното усвояване на калций от костите, както и за нормални нива на калций в кръвта и нормалното състояние на костите и зъбите.

Комбинирането на витамин D3 и К2 спомага за по-доброто им усвояване, отколкото при индивидуален прием.

Да се приема по 1 софтгел капсула дневно.

Забележка: При прием на антиколагуланти, бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО