Витамини и минерали

Производители

Последни статии

Канела с Магнезий и Биотин АлфаБетик 400 mg x 90 капсули Преглед отблизо

Канела с Магнезий и Биотин АлфаБетик 400 mg x 90 капсули

30,86 лв

1490

Описание:

Канела с Магнезий и Биотин АлфаБетик 400 mg е естествен продукт за регулиране нивата на кръвната захар.

Канела, магнезий и биотин Алфабетик е натурален продукт от специализираната серия за диабетично хранене Алфа бетик, балансиран да отговаря на нуждите на хората с диабет, преддиабет или инсулинова резистентност. Продуктът съчетава полезното действие на лекарствено растение (канела), минерален елемент (магнезий) и витамин (биотин – още витамин H или витамин В7).

Канела, магнезий и биотин алфабетик допринася за подобряване метаболизма на въглехидратите, улеснява разграждането на излишните мазнини, стимулира чувствителността на клетките към инсулина и спомага за усвояването на глюкозата в тях. Допринася за понижаване на гликирания хемоглобин, общия серумен холестерол и триглицеридите, като в същото време спомага за увеличаване на плазмения инсулин, чернодробния гликоген и „полезния” HDL-холестерол. Канела, магнезий и биотин алфабетик доставя необходимите нива на изключително важния минерал магнезий и така компенсира недостига му, който често се среща у диабетиците.

Благодарение на биотина в състава си, Канела с Магнезий и Биотин АлфаБетик 400 mg намалява риска от натрупване на мазнини и захари в черния дроб, подпомага утилизирането на глюкозата от клетките и предпазва от състояния на хипогликемия.

Състав:

Хранителна добавка, 90 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Канела (кора): 333 mg
  • Магнезий: 66.66 mg
  • Биотин: 100 µg
  • Въглехидрати: < 1 g
  • целулоза,  желатин (капсула),  магнезиев стеарат, силиций

Не съдържа: Захар, сол, мая, пшеница, царевица, соя, млечни продукти, изкуствени оцветители,  овкусители и консерванти.


Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система, както и за нормалната концентрация на липидите в кръвта и нормалното ниво на кръвната захар. За оптимален резултат, използвайте в комбинация с Алфа бетик Мултивитамини с Удължено Енергизиращо Действие.

Прием: За възрастни и деца над 12 години, по 3 капсули на ден.

Забележка: Хората с диабет и в преддиабетно състояние трябва да следят за нивото на кръвната си захар. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО