ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS Витамин В1 (Тиамин Хидрохлорид) 100 mg х 90 таблетки

Витамин В1 (Тиамин Хидрохлорид) 100 mg х 90 таблетки
NATURAL FACTORS Витамин В1 (Тиамин Хидрохлорид) 100 mg х 90 таблетки
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1098
15.55лв.
Купи

Описание:

Естествен продукт в подкрепа на мозъка, нервната система и сърцето. 

В1 (тиамин) е част от витамини комплекс. Той е водоразтворим витамин и не се натрупва в организма.  В1 е необходим за нормалния растеж и поддържане на общото здраве. Подпомага превръщането на въглехидратите в енергия, насърчава производството на солна киселина, необходима за процесите на храносмилане и улеснява усвояването. Укрепва нервна система и играе важна роля в синтеза на невротрансмитери. Има осезаемо благотворен ефект върху настроението, фокуса и способността за учене. Недостигът му репликира негативно и върху сърдечно-съдовата система и също така може да допринесе за развитието на анемия.

 

Състав:

Хранителна добавка, 90 таблетки. Всяка таблетка съдържа:

  • Витамин В1: 100 mg    
  • Двуосновен калциев фосват дихидрат, миркокристална целулоза, силициев диоксид, стеаринова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), кроскармелоза натрий

 

 

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на нервната система, мускулите и сърцето, както и нормалния метаболизъм на въглехидратите.

Да се приема по 1 таблетка дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.