ПРОДУКТИ
Кошница

Витамин С + Биофлавони 500 mg x 100 капсули

Витамин  С + Биофлавони  500 mg x 100 капсули
Витамин С + Биофлавони 500 mg x 100 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8697
30.98лв.
Купи

Витамин  С + Биофлавони за имунитет

Витамин С & Биофлавони 500 mg x 100 капс. – естествен продукт в подкрепа на имунната система
За нормалното функциониране на имунната система. Комбинацията витамин С и биофлавоноиди допринася за възстановяване правилната дейност на имунната система и белите кръвни клетки. Насърчава бързата адаптация на организма към стресова среда, особено през есенно-зимните месеци – периодът на грипа и настинките. Тонизира и намалява умората.

За поддържане нормалното състояние на съединителната тъкан и костите. Недостигът на витамин С пречи на синтеза на колаген и влошава състоянието на венците, зъбите, хрущялите, костите, кръвоносните съдове и кожата.

Витамин С и биофлавони спомага за поддържането и укрепването на костите, зъбите и меките тъкани. Благоприятства нормалното състояние на венците, укрепва зъбите. Укрепва кръвоносните съдове.

При състарена кожа. С напредване на годините, както и под влиянието на други фактори като тютюнопушене, живот в замърсена околна среда, бедно откъм ценни вещества меню, кожата започва да се уврежда. След 25 – 30-годишна възраст, когато синтезът на колаген започне да намалява, се появяват бръчки, контурът на лицето се отпуска.

Витамин С и биофлавони действа силно антиоксидантно и подпомага нормалното производство на колаген. Редуцира вредното въздействие на свободните радикали върху кожата. Допринася за нейното естествено възстановяване.

Биофлавоноидите са природни полифеноли, обхващащи около 4000 съединения. Основното им свойство е да се грижат за стените на капилярите. Биофлавоноидите притежават широкоспектърна биологична активност, с изразено детоксикиращо и антиоксидантно действие.


 

Състав:

Съставки:    В 1 капс.:    Дн. доза:
Витамин С     500 mg      500 mg  
Цитрусови биофлавони
(комплекс  от лимон, лайм, портокал, грепфрут, мандарина)    300 mg     300 mg 

Желатин (капсула), целулоза, магнезиев стеарат.

 

 

Начин на употреба:

По 1 капула дневно при необходимост, за предпочитане с храна.