ПРОДУКТИ
Кошница

ВИТАМИН C НАТУРКОМПЛЕКС сашета x20 AБОКА

ВИТАМИН C НАТУРКОМПЛЕКС сашета x20 AБОКА
ВИТАМИН C НАТУРКОМПЛЕКС сашета x20 AБОКА
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8010
24.32лв.
Купи

ВИТАМИН C НАТУРКОМПЛЕКС сашета – AБОКА

Натуркомплекс представлява 100% натурален витамин С от Абока. Предлага се под формата на гранули, подходящи за прием от деца и възрастни. Молекулният комплекс защитава витамин С от окисляване и осигурява необходимата дневна доза от витамина, комбинирайки с другите ценни вещества, които естествено присъстват в екстракта на ацерола. Витамин Ц е ключов витамин за цялостното здраве. Допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора, за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на нервната система. С деликатен цитрусов вкус, който се дължи на включените натурални съставки в продукта. Без добавена захар.

 

Състав:

Захариди от пшеничeно нишесте, ацерола (Malpighia punicifolia) лиофилизиран екстракт от плодове (концентриран сок от ацерола, инулин от цикория корен), черен бъз (Sambucus nigra) сух екстракт от плодове (черен бъз концентриран сок, акациева гума), естествен аромат на портокал.
Ацерола лиофилизиран екстракт от плодове, титриран във витамин C 4,05% ≥ 80 mg -1980 mg.

 

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 11 години - по 2 сашета на ден, за предпочитане е да се приемат по отделно разпределени през деня, например едно сутрин и едно вечер.
Деца над 4 години - 1 саше в рамките на ден. Съдържанието на сашето се приема директно в устата или разредено в малко вода, плодов сок или кисело мляко.