ПРОДУКТИ
Кошница

Витамин C + Синя боровинка капс х60

Витамин C + Синя боровинка капс х60
Витамин C + Синя боровинка капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7912
48.00лв.
Купи

ВИТАМИН C + СИНЯ БОРОВИНКА  –  ВИСОКОКОНЦЕНТРИРАН ИМУНОМОДУЛАТОР В ПОДКРЕПА НА ТЯЛОТО!!!

ВИТАМИН С + СИНЯ БОРОВИНКА е продукт с марката Grewia. Той представлява хранителна добавка в растителни/веган/ капсули, в чиято 100% иновативна и ефективна формула, в състав от високо стандартизираните Витамин С /99% Ascorbic acid/ и Синя Боровинка/Bilberry Extract 90%/, със основната цел, да благоприятстват и укрепят цялостно вашия организъм. Ползите от приема на тази комбинация са наистина много, като някои от най-важните са: – отличен имуностимулатор и силен антиоксидант, – извежда свободните радикали от тялото и по този начин не допуска образуването на недоброкачествени тумори, като въздейства върху организма на клетъчно ниво, – подпомага здравето на сърцето и понижава нивата на лошия холестерол, – подкрепя здравето на кожата, косата и ноктите, – понижава кръвното налягане, – намалява увреждането на ДНК, – забавя стареенето.

Чрез приема на ВИТАМИН С + СИНЯ БОРОВИНКА вие ще се почувствате по-тонизирани, по-енергични, по-здрави и по-подготвени, при появата на симптоми на настинки и грип, или вече настъпили остри вирусни инфекции (ОВИ).

ВИТАМИН С + СИНЯ БОРОВИНКА е хранителна добавка, и благодарение на естествения си и абсолютно безвреден състав от натурални продукти е чудесно средство, като превантивна мярка срещу редица заболявания като например: – намалява риска от ракови заболявания с помощта на съдържанието си от фитохимикали и фенолни съединения, които допринасят за спиране на развитието на раковите клетки в човешкото тяло. Фитонцидите влизащи в състава на тази хранителна добавка, са много ефикасни в лечението на дизентерия, стафилококи, възбудители на дифтерия, също при заболявания от типа на коремен тиф, – Антидиабетни си свойства – биоактивните съединения в синята боровинка подсилена с витамин С,  превъзхождат всяко отрицателно въздействие на захарта, когато става въпрос за контрол на кръвната захар. Подобрява храносмилането – като съдържа високи нива на фибри полезни за храносмилателната система и е идеално допълнение към диетата за отслабване.

 

Състав:

Витамин С /99% Ascorbic acid/
Аскорбиновата киселина или по-известна като витамин C, намира общо приложение в различни лекарствени продукти, използвани в съвременната медицина. Той не се произвежда по естествен път в организма, затова е необходимо да бъде набавян чрез балансирано хранене. Функцията му е да подобрява усвояването на желязо в червата, да защитава организма от свободните радикали, да намалява окислителното увреждане на ДНК и на окисляването на LDL холестерола. Това са само част от неговите ползи, тъй като той има и пряко въздействие върху организма като: подобрява функцията на имунната система, спомага за синтеза на колаген в организма; спомага за ускоряването на метаболизма, допринася за функцията на нервната система, предпазва окислителен стрес; намалява умората и изтощението, възстановява редуцираната форма на витамин Е.

Екстракт от Синя Боровинка/Bilberry Extract 90%/
Синята боровинка е богата на въглехидрати, калий, калций, фосфор и магнезий. В тях има органични киселини, натрий, мед, желязо и други минерални вещества и витамини: К1, витамин C, манган, B1, B6, PP, пантотенова киселина, както и малки количества витамини Е, В6 и мед. Благодарение на високото си съдържание на антоцианини, боровинката има силно антиоксидантно свойство. Благодарение на това, тя служи за извеждане на свободните радикали от организма, има пряко въздействие на клетъчно ниво, служи за противораково средство и предпазва от образуването на тумори; помага за по-добро зрение; влияе благоприятно върху сърдечно-съдовата система; регулира нивата на кръвното налягане; понижава нивата на лошия холестерол; намалява увреждането на ДНК и забавя процеса на стареенето; подобрява паметта и действа върху нервната система; добро средство срещу стрес; има антибакетриално свойство; подобрява храносмилането; заздравява кожата, косата и ноктите; намалява риска от рак; стимулира имунната система; помага за отслабване; помага при заболявания на пикочо-половата система и е добро средство при диабет.

 

Начин на употреба:

По две капсули дневно след хранене