ПРОДУКТИ
Кошница

Витанго 200 мг филм.табл. х 30 бр.

Витанго 200 мг филм.табл. х 30 бр.
Витанго 200 мг филм.табл. х 30 бр.
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2689
30.50лв.
Купи

Витанго 200 мг х30 филмирани таблетки

Лекарствено средство без лекарско предписание, което се препоръчва за временно облекчаване при симптоми на стрес, умора и отпадналост. Представлява иновативен природен продукт с уникално двойно действие срещу физическите и психически симптоми на стреса. Невероятният двоен ефект се дължи на екстракта от медицинското растение Rhodiola Rosea (сух екстракт от Златен корен, коренище с корени). Той е мощен адаптоген, който редуцира вътрешното напрежение и генерира физическа енергия. Продуктът е подходящ за възрастни и деца над 18 годишна възраст. Предлага се под формата на филмирани таблетки. Не предизвиква сънливост и не води до пристрастяване.

Съдържание в 1 таблетка Витанго 200 мг:

> Активното вещество е: Сух екстракт от Златен корен, коренище с корени (Rhodiola rosea L.) (1.5-5 : 1)(WS 1375).

> Екстрахиращ агент: етанол 60% (обемни).

> Друтите съставки са: микрокристална целулоза, кроскармелоза натрий, силициев диоксид преципитиран, магнезиев стеарат, хипромелоза, стеаринова киселина, железен оксид - червен (желязо III), титанов диоксид, противопенна емулсия.

Начин на употреба:

Препоръчва се прием по 1 таблетка Витанго 200 мг преди закуска и 1 таблетка преди обяд. Тъй като продуктът има тонизиращо действие, то не трябва да се приема в късния следобед или вечер.

Витанго не води до сълнивост. Не води до пристрастяване. Не взаимодейства с други лекарства и се понася добре. Не приемайте Витанго, ако сте алергични към екстракт от Златен корен или към някоя от другите съставки. Да се съхранява на недостъпни за деца места!