ПРОДУКТИ
Кошница

VITASLIM Витаслим висилайф 680мг х капс. 30

Витаслим Visilife Omega 30 капс. х 680мг
VITASLIM Витаслим висилайф 680мг х капс. 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2386
37.90лв.
Купи

Висилайф е хранителна добавка, която Подобрява дейността на сърдечно-съдовата система, съдейства за регулирането на клетъчните функции и за активността на сърцето. Спомага за нормализирането на холестерола – намалява нивата на LDL холестерола (т.нар. лош холестерол) и повишава нивата на HDL холестерола („добрия” холестерол), както самостоятелно, така и в комбинация със статини.

Висилайф съдържа 100% Superba™ Krill Oil – масло, извлечено от дълбоководни антарктически скариди. Маслото от крил е богат източник на омега-3 есенциални мастни киселини, особено на EPA (ейкозапентаенова) киселина и DHA (докозахексаенова) киселина, свързани с фосфолипиди под формата на фосфатидилхолин, което значително подобрява тяхната биоусвоимост. 

Висилайф е източник и на Астаксантин - естествен антиоксидант с доказано висока ефективност. Той улавя и елиминира свободните радикали, като предпазва от увреждане ДНК в клетките и подкрепя забавянето на стареенето.

 

Висилайф има клинично доказана ефективност по отношение на:

Сърдечно-съдова система: Подобрява дейността на сърдечно-съдовата система, съдейства за регулирането на клетъчните функции и за активността на сърцето. Спомага за нормализирането на холестерола – намалява нивата на LDL холестерола (т.нар. лош холестерол) и повишава нивата на HDL холестерола („добрия” холестерол), както самостоятелно, така и в комбинация със статини.

Нервна система: Има доказана ефективност в подобряването на емоционалната стабилност и увеличаването на способността за физически и умствени натоварвания – подсилва паметовите функции и съдейства за подобряване на концентрацията.

Зрение: Последните проучвания в областта на офталмологията показват, че омега-3 мастните киселини, на които е богат Висилайф, допринасят за поддържане на нормалното зрение. Продуктът е особено ценен при синдром на сухото око, както и при лица, използващи лещи.

Хронични проблеми: Показва много добър ефект върху дейността на опорно-двигателния апарат, подобрява функцията на ставите. Подпомага естествените противовъзпалителни функции на организма.

Имунитет и стареене на клетката: Висилайф подсилва дейността на имунната система. Маслото от крил има мощно антиоксидантно действие, защото съдържа естествен астаксантин – високоефективен антиоксидант. Това обуславя неговия позитивен ефект върху стареенето на клетката.

 

Състав в 1 капсула:

 

Липиден екстракт на антарктически крил (Lipid extract Antarctic Krill Euphausia superba, Superba™, (с EPA = 73 mg/caps.; DHA = 31 mg/caps.)  500 mg.


Допълнително съдържа:

Капсула: рибен желатин; оцветител: титаниев диоксид.

 

Начин на употреба:

 

  • Първите 2–4 седмици по 2 капсули 2 пъти на ден, след което поддържаща доза от 1–2 капсули дневно най-малко 3 месеца.
  • За деца над 4 години по 1 капсула дневно. Приема се по време или малко след хранене.