ПРОДУКТИ
Кошница

ГинкоПрим Макс 120 мг за памет и концентрация x30 + 10 таблетки WALMARK

ГинкоПрим Макс 120 мг за памет и концентрация x30 + 10 таблетки WALMARK
ГинкоПрим Макс 120 мг за памет и концентрация x30 + 10 таблетки WALMARK
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2416
24.57лв.
Купи

ГинкоПрим Макс 120 мг за памет и концентрация

се предлага с нова, по-усилена формула с двойно съдържание на Гинко билоба с максимален ефект за памет и кръвооросяване. Продуктът се препоръчва за подобряване кръвооросяването на мозъка, ръцете и краката и за подпомагане на мозъчните функции - памет и концентрация. Също така Гинкоприм макс може да се използва от хора, страдащи от студени крайници и подпомага дейността на сърдечния мускул и спомага за запазване еластичността на кръвоносните съдове. Ginkoprim Max намалява появата на болезнени мускулни крампи. ГинкоПрим Макс е нова усъвършенствана формула за отлична памет, концентрация и умствена активност. Съдържа специална комбинация от три активни субстанции: Гинко билоба, DMAE (диметиламиноетанол) и магнезий.

Гинко билоба оказва положителен ефект върху кръвооросяването на мозъка и крайниците. По този начин подобрява паметта, концентрацията, умствената дейност, премахва усещането за студени ръце и крака, помага при световъртеж. В същото време гинко билоба спомага за поддържане на концентрацията и паметта в условия на повишен стрес.

Магнезият е важен елемент, но често е в недостатъчни количества в храната. Участва в образуването на енергия и играе важна роля във функциите на нервната система и мускулите. Съдейства за правилното функциониране на сърдечносъдовата система и участва в регулацията на сърдечния ритъм. Магнезият подпомага мускулната релаксация и е необходим при ежедневна физическа активност. Спомага за подобряване на състояния като хронична умора, нервно напрежение и стрес.

DМАЕ е органично съединение, което в природата се среща в малка концентрация в човешкия мозък и в по-голяма в полезните риби: сардини и аншоа. DМАЕ е естествен мозъчен стимулант, прекурсор на ацетилхолин, който от своя страна е отговорен за скоростта, с която се провеждат мозъчните импулси. Повишава умствената активност и подобрява мозъчните функции като мислене, памет, внимание, концентрация. Предлага се в опаковка от 40 таблетки.

Състав: 

магнезиев оксид, анти-слепващи агенти: микрокристална целулоза, силициев диоксид, Гинко билоба екстракт, цинк цитрат, стабилизатори: хидроксипропил метилцелулоза, карбоксиметил целулоза, магнезиев стеарат; шафранка концентрат, оцветители: титаниев диоксид, индиго кармин, брилянт синьо, рибофлавин; влагозадържащ агент: глицерин.

Начин на употреба:

Препоръчителният прием е по 1 таблетка Ginko prim Max дневно, след хранене.

Продуктът е хранителна добавка.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

Гинкоприм Макс не е заместител на разнообразното хранене.