ПРОДУКТИ
Кошница

ГинкоПрим Макс 120 мг за памет и концентрация x60 + 20 таблетки WALMARK

ГинкоПрим Макс 120 мг за памет и концентрация x60 + 20 таблетки WALMARK
ГинкоПрим Макс 120 мг за памет и концентрация x60 + 20 таблетки WALMARK
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2417
41.64лв.
Купи

ГинкоПрим Макс 120 мг за памет и концентрация 

е с нова, по-усилена формула с двойно съдържание на Гинко билоба с максимален ефект за памет и кръвооросяване. Този продукт се препоръчва за подобряване кръвооросяването на мозъка, ръцете и краката, както и за подпомагане на мозъчните функции - памет и концентрация. Гинкоприм макс може да се използва от хора, страдащи от студени крайници, подпомага дейността на сърдечния мускул и спомага за запазване еластичността на кръвоносните съдове. Ginkoprim Max намалява появата на болезнени мускулни крампи. ГинкоПрим Макс е с нова усъвършенствана формула за отлична памет, умствена активност и концентрация. Съдържа специална комбинация от три активни субстанции: Гинко билоба, магнезий и DMAE (диметиламиноетанол).

Гинко билоба оказва положителен ефект върху кръвооросяването на мозъка и крайниците. По този начин подобрява паметта, концентрацията, умствената дейност, премахва усещането за студени ръце и крака, помага при световъртеж. В същото време гинко билоба спомага за поддържане на концентрацията и паметта в условия на повишен стрес.

Магнезият е важен елемент, но често е в недостатъчни количества в храната. Участва в образуването на енергия и играе важна роля във функциите на нервната система и мускулите. Съдейства за правилното функциониране на сърдечносъдовата система и участва в регулацията на сърдечния ритъм. Магнезият подпомага мускулната релаксация и е необходим при ежедневна физическа активност. Спомага за подобряване на състояния като хронична умора, нервно напрежение и стрес.

DМАЕ (диметиламиноетанол) е органично съединение, което в природата се среща в малка концентрация в човешкия мозък и в по-голяма в полезните риби като сардини и аншоа. DМАЕ е естествен мозъчен стимулант, прекурсор на ацетилхолин, който от своя страна е отговорен за скоростта, с която се провеждат мозъчните импулси. Той повишава умствената активност и подобрява мозъчните функции като мислене, памет, внимание, концентрация. Предлага се опаковка от 80 таблетки.
 

Състав в 1 таблетка: 

  • Магнезий 150 мг,
  • Екстракт от Гинко Билоба 120 мг,
  • Цинк 15,0 мг.

Състав: магнезиев оксид, анти-слепващи агенти: микрокристална целулоза, силициев диоксид, Гинко билоба екстракт, цинк цитрат, стабилизатори: хидроксипропил метилцелулоза, карбоксиметил целулоза, магнезиев стеарат; шафранка концентрат, оцветители: титаниев диоксид, индиго кармин, брилянт синьо, рибофлавин; влагозадържащ агент: глицерин.

Начин на употреба:

Препоръчителният прием е по 1 таблетка Ginko prim Max дневно, след хранене.

Продуктът е хранителна добавка. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Гинкоприм Макс не е заместител на разнообразното хранене.