ПРОДУКТИ
Кошница

Годжи Бери 500 mg х 60 капсули

Годжи Бери 500 mg х 60 капсули
Годжи Бери 500 mg х 60 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1450
35.90лв.
Купи

Описание:

Годжи бери (Goji Berry) предоставя мощна антиоксидантна защита на целия организъм. Допринася за намаляване на вредното въздействие на свободните радикали и намалява риска от преждевременно стареене. Намалява риска от спад в нивата на белите кръвни телца и подпомага нормалното функциониране на имунната система. Допринася за увеличаване на енергията и противодейства при нервно и физическо изтощение. Има тонизиращо и освежаващо действие. Има добър ефект при понижено либидо при мъже и да спомогне за възстановяване на сексуалното им самочувствие. Оказва много благоприятно влияние върху метаболизма и насърчава поддържането на здравословно телесно тегло. Насърчава нормалната функция на сърдечно-съдовата система, черния дроб, очите и др.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V- капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • Годжи Бери (Екстракт от плод,  40% полизахариди): 400 mg   
  • Годжи Бери (пудра от цял плод): 100 mg      
  • Растителна капсула, силициев двуокис, целулоза, магнезиев стеарат

Приложение:

Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на имунната система, зрението, черния дроб, сперматозоидите, сърдечно-съдовата система, за поддържане на концентрацията на холестерола.

Да се приема по 1 капсула 3 пъти дневно.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да се съхранява на сухо и хладно място.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.