ПРОДУКТИ
Кошница

ГОЛАМИР 2Акт спрей без алкохол х30мл АБОКА

ГОЛАМИР 2Акт спрей без алкохол х30мл АБОКА
ГОЛАМИР 2Акт спрей без алкохол х30мл АБОКА
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2595
13.99лв.
Купи

ГОЛАМИР 2Акт спрей без алкохол х30мл АБОКА

Иновативен продукт за цялото семейство. Не съдържа алкохол, за разлика от останалите аналогични продукти на пазара. Подходящ е за употреба от възрастни и деца над 1 година, включително бременни и кърмещи жени. Облекчава ефективно симптомите на настинка и възпалителни състояния на орофаренгиалната лигавица, вследствие наличието на бактерии, вируси и алергени, както и при контакт с дразнещи външни агенти (дим, смог, прах и полени). Може да се използва и при настинка, когато назалните секрети, стичащи се в гърлото, причиняват дразнене. Успокоява ефективно болката. Защитава лигавицата на устата и гърлото посредством своето нефармокологично механично противовъзпалително действие, като допълнително създава неблагоприятна среда за развитието на бактерии.

100% натурален продукт.

Състав:

ActiFilm DOL - активен натурален комплекс, съдържащ танинова и флавоноидна фракция от камшик, полизахаридна фракция от алое вера, гел от листа, смолиста фракция от смирна

Помощни вещества: растителен глицерин, вода, ябълков сок, лимонов сок, натурални аромати на къпина и горски плодове, ксантанова гума.

Начин на употреба:

Разклатете бутилката.

С помощта на апликатора пръскайте:

до 4 пъти в орофарингеалната кухина до 4 пъти дневно (за деца от 1 до 6 год.);

до 4 пъти в орофарингеалната кухина до 8 пъти дневно (за възрастни и деца над 6 год.).