ПРОДУКТИ
Кошница

ГОЛАМИР 2Акт спрей за гърло 30мл АБОКА

ГОЛАМИР 2Акт спрей за гърло 30мл АБОКА
ГОЛАМИР 2Акт спрей за гърло 30мл АБОКА
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a2596
13.99лв.
Купи

ГОЛАМИР 2Акт спрей за гърло 30мл АБОКА

се прилага към симптоми в случаи на настинка и при възпалителни състояния на орофаренгиалната лигавица, в следствие на вируси, бактерии, алергени, както и при контакт с дразнещи външни агенти (дим, смог, прах и полени. Дейстава, като намалява болката и защитава гърлото посредством двойно нефармокологично и противовъзпалително действие и допълнително създава неблагоприятна среда за развитието на бактерии.  Благодарение на растителният молекулен комплекс ActiFilm DOL, спреят действа срещу болка, парене и затруднено преглъщане, предпазвайки лигавицата от тригерите на дразнене. ActiFilm DOL е съставен от танини, смоли, полизахариди и флавоноиди, които образуват филм с бариерен ефект с двойно действие, което предпазва и нормализира лигавицата и нейната повърхност. Добавените етерични масла от евкалипт и мента дават освежаващ ефект. Продуктът е без глутен с приятен вкус. 

Състав:

хидроалкохолен екстракт от смола на мира, етерични масла от евкалипт и мента, вода, глицерин, джам кхантан, натурални аромати на лимон и мента.

Начин на употреба:

Разклатете бутилката преди употреба. С помощта на специалния апликатор се препоръчва да се прилагат 4 пулверизации в орофарингеалната кухина 4 пъти на ден.