ПРОДУКТИ
Кошница

Гриповит Макс С х 10 сашета

Гриповит Макс С х 10 сашета
Гриповит Макс С х 10 сашета
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2825
9.04лв.
Купи

Гриповит Макс С Сашета за добро здраве и имунитет х10 броя Naturprodukt

Прах за перорална употреба, съдържащ стрити на прах плодове на касис и изсушен сок от малина, екстракт от плодове на бъз, екстракт от цвят на хибискус, цинк и голяма доза витамин С, които допринасят за доброто здраве и имунитет през студените месеци в сезона на грипа. Плодовете на бъза съдържат натурални пигменти,  аминокиселини, захариди, рутин и голямо количество витамин и имат мощтно имуностимулиращо действие. Витамин С и цинкът допринасят за нормалната функция на имунната система  и за защитават клетките от оксидативeн стрес. Цветовете на хибискуса също са важен източник на витамин С.

Състав на Гриповит Макс С Сашета за добро здраве и имунитет х10 броя:

захар, витамин С (L-аскорбинова киселина); стрити на прах плодове на касис (Ribes Nigrum); изсушен сок от плодове на малина (Rubus idaeus); екстракт от плодове на бъз (Sambucus nigra); екстракт от цвят на хибискус (Hibiscus sabdariffa); регулатор на киселинност: лимонена киселина; аромати; цинков сулфат.

Начин на употреба: 

Съдържанието на едно саше ГРИПОВИТ МАКС С се разтваря в чаша (150 ml) гореща (но не вряла) или студена вода, разбърква се и се изпива.

1 саше на ден.