ПРОДУКТИ
Кошница

ДАОЗИН ТАБЛ. x 10

ДАОЗИН ТАБЛ. x 10
ДАОЗИН ТАБЛ. x 10
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8712
22.30лв.
Купи

ДАОЗИН за добро храносмилане

Съдържа ензима диаминоксидаза (ДАО) за подпомагане разграждането на хистамина от храната.
 
Хистаминът е медиатор, който присъства в човешкото тяло и в различни храни. Когато поемем хистамин с храната, ензимът ДАО го разгражда в тънките черва и той не влиза в кръвообръщението. Ако обаче има недостиг на ДАО ензими, нивото на хистамин в кръвта се покачва и причинява неспецифични реакции като главоболие,  обрив, уртикария, сърбеж,  диария, болки в корема, газове, хрема, астма, сърцебиене и др.
Хората, страдащи от хистаминова непоносимост трябва да се откажат от храни като сирена, червено вино, шоколад, домати, ягоди и много други. Алтернативата е да суплементират ДАО с помощта на хранителни добавки като DAOSIN®. DAOSIN® увеличава количеството ДАО в тънките черва и подпомага ендогенния ДАО в разграждането на хистамина. Затова DAOSIN® предлага естествена защита срещу излишъка на хистамин от храната.
 

 

Състав:

Пълнител: микрокристална целулоза, малтодекстрин, регулатор на киселинността: натриев фосфат, емулгатор: напречно-свързана натриева карбоксиметилцелулоза, глазиращ агент: шеллак, протеинов екстракт от свински бъбрек, антислепващ агент: силициев диоксид, глазиращ агент: хидроксипропилметилцелулоза, регулатор на киселинността: калциев карбонат, антислепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, напълно хидрогенирана растителна мазнина (кокосова), стабилизатор: полидекстроза, антислепващ агент: талк.

 

Начин на употреба:

Вземете 1 таблетка с малко вода 15 минути преди хранене.
Максималната дневна доза е 3 таблетки.
Таблетката трябва да се погълне цяла (не трябва да се дъвче), за да може съдържанието да премине през стомаха и достигне до червата непокътнато.
Ако приемате редовно лекарства, попитайте Вашия лекар или фармацевт дали активните им съставки могат да доведат до намалено разграждане на хистамина от храната.