ПРОДУКТИ
Кошница

ДЖЕЙМИСЪН ВИТАМИН D3 НАТУРАЛЕН ВИТАМИН D3 СПРЕЙ 1000UI С ВКУС НА ПОРТОКАЛ 58мл х 125

ДЖЕЙМИСЪН ВИТАМИН D3 НАТУРАЛЕН ВИТАМИН D3 СПРЕЙ 1000UI С ВКУС НА ПОРТОКАЛ 58мл х 125
ДЖЕЙМИСЪН ВИТАМИН D3 НАТУРАЛЕН ВИТАМИН D3 СПРЕЙ 1000UI С ВКУС НА ПОРТОКАЛ 58мл х 125
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8034
24.20лв.
Купи

ДЖЕЙМИСЪН ВИТАМИН D3 НАТУРАЛЕН ВИТАМИН D3 СПРЕЙ 1000UI С ВКУС НА ПОРТОКАЛ

Хранителна добавка, съдържаща висококачествен и лесно усвоим витамин D под формата на спрей с приятен портокалов вкус. Джеймисън Витамин D3 спрей с вкус на портокал 1000IU допринася за доброто здраве и високия имунитет. Приемът му спомага за нормалното развитие и поддържането на здрави кости и зъби и е от изключителна важност за предпазване от остеопороза при възрастните. Доказано подсилва имунитета и спомага за защита от настинка и грип.

Повече от 90 години Jamieson Laboratories са признати за производството на най-висококачествени витамини и добавки от естествени източници. Продуктите Джеймисън са с уникални формули, чието качество се гарантира в Канадски лаборатории.

 

 

Състав:

Витамин D3 (Cholecalciferol) - 25 μg / 1000 IU, пречистена вода, концентриран сок от ябълка, натурален вкус (портокал, ананас); емулгатори: целулоза; стабилизатори: средноверижни триглицериди, ксантанова гума; Киселинен регулатор: лимонена киселина; Консерванти: калиев сорбат; екстракт от листа на стевия, смесени токофероли, екстракт от розмарин.

 

Начин на употреба:
 

Разклатете добре преди употреба. Впръскайте директно в устата веднъж дневно. Само за орална употреба.

Тъй като Витамин D е мастно разтворим нутриент, е важно да приемате добавката след храна или заедно с мазни храни, за предпочитане по време на основно хранене. По този начин се гарантира оптимално отделяне на жлъчен сок и панкреатични ензими, необходими за усвояването на Витамин D.

Витамин D не трябва да се приемат на едно хранене заедно със статини, антиконвулсанти, кортикостероиди и добавки, богати на фибри