ПРОДУКТИ
Кошница

NATURAL FACTORS Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 90 софтгел капсули

Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 90 софтгел капсули
NATURAL FACTORS Дива тихоокеанска сьомга масло 1000 mg х 90 софтгел капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 1143
23.07лв.
Купи

Описание:

Маслото от дива тихоокеанска сьомга е естествено богато на астаксантин, който е мощен антиоксидант, срещащ се в сьомгата, микроводораслите, пъстървата, скаридите, крила, раците и ракообразните под формата на липидоразтворим цветен пигмент.

Маслото от дива сьомга, което е по-здравословният избор, заради липсата на антибиотици, за разлика от отглежданата във ферми сьомга, е богат източник на Омега 3 киселини.

Ейкозапентаеновата киселина (EPA) е особено полезна при болки в ставите и артрит, докато докозахексаенова киселина (DHA) спомага за възстановяването на клетъчната мембрана на мозъчната повърхност, полезна е за паметта, ученето и  комуникацията между нервните клетки.

Комбинацията от EPA и DHA е полезна срещу сърдечно-съдови проблеми, защото намалява липопротеините с ниска плътност (LDL) и повишава нивата на добрите липопротеини с висока плътност (HDL).

 

Състав:

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Масло от дива тихоокеанска сьомга: 1000 mg                
  • Ейкозапентаенова киселина (EPА): 80 mg                  
  • Докозахексаенова киселина (DHА): 70 mg                 
  • Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода)

 

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалното състояние на сърдечносъдовата и нервната системи и ставите. Допринася за поддържането на нормална концентрация на триглицериди в кръвта и кръвно налягане. Допринася за нормална  мозъчна и зрителна функции, както при възрастни, така и при деца.

Препоръчителен прием за възрастни: По 4 капсули на ден, с храна. За нормална концентрация на триглицериди в кръвта: По 5 капсули на ден, с храна.

Забележка: Препоръчва се за бременни и кърмещи. Продуктът е подходящ за деца с намалена на 1/2  дозировка за възрастни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.