ПРОДУКТИ
Кошница

Дио-ренал Daily капс. 500мг х 30

Дио-ренал Daily капс. 500мг х 30
Дио-ренал Daily капс. 500мг х 30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a3480
14.80лв.
Купи

Дио-ренал Daily капс. 500мг

 

Хранителна добавка от растителен произход, която съдържа сух екстракт от листа на бреза, който влияе благоприятно върху отделителната система. Растителният продукт предизвиква ефект на увеличаване количеството на урината, който продължава до прочистване на уринарния тракт и избистряне на урината. Дио-Ренал е подходящ за продължителен профилактичен прием и оказва многопосочно благоприятно въздействие върху функционалното състояние на пикочно-половата система. Благодарение на природния произход на основната си съставка, хранителната добавка има отлична поносимост и е практически безвредна. Продуктът има изразен мек диуретичен ефект.

 

Състав:

Активни съставки:

стандартизиран сух екстракт от листа на бреза (Betulae folii extractum siccum), еквивалентни на 12 mg до 20 mg флавоноиди, определени като хиперозид;

 

Други съставки:

микрокристална целулоза, силициев диоксид и кроскармелоза натрий; антислепващ агент: магнезиев стеарат.


Този продукт съдържа традиционен растителен препарат, описан още в 1898 година от американското законодателство. В днешно време препарати, съдържащи сух екстракт от листа на бреза, са популярни както на българския пазар, така и в страни от три континента.

 

Начин на употреба:

 капсули (1500 mg сух екстракт от листа на бреза).
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се употребява от деца под 12 години.