Дихателна система

Производители

Последни статии

Nature's Way Ехинацея 30 ml (без алкохол) Преглед отблизо

Nature's Way Ехинацея 30 ml (без алкохол)

26,24 лв

1469

Nature's Way Ехинацея 30 ml (без алкохол)

Течният екстракт от ехинацея е мощен имуномодулатор, подходящ за деца и възрастни. Продуктът съдържа екстракт от Пурпурна ехинацея (стебло, лист и цвят) в разтвор на натурална глицерионва основа. 99,9% не съдържа алкохол. 1 ml течен екстракт е източник на 250 mg суха билка. Ехинацеята е естествено и ефикасно средство срещу инфекции, особено такива на горните дихателни пътища. Резултатите от изследванията, направени върху действието на ехинацея показват, че тя има силно укрепващо действие и стимулира имунитета.

Състав:

Хранителна добавка, Разтвор 30 мл. Съдържание в 1 ml:

  • Ехинацея Пурперея         250 mg  
    Екстракт (стебло, лист, цвят) в разтвор на натурална глицеринова основа. 99.9% не съдържа алкохол.
  • Капацитет: 250 mg суха билка се съдържа в 1 ml течен екстракт (съотношение 1:4).

Приложение:  

Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

За възрастни: По 2 ml 3 пъти дневно. За деца 6- 12 год. – по 1 ml 3 пъти  дневно. За интензивна употреба: По 2 ml през 2 часа през първите 48 часа, след което по 2 ml 3 пъти дневно през следващите 8-9 дни. Може да се добави към храната или напитките. След отваряне, съхранявайте в хладилник.

Забележка: Разклатете добре. Пипета е разграфена и е много улеснен приемът на точната доза. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Не се препоръчва за хора с автоимунни заболявания. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО