Дихателна система

Производители

Последни статии

ГРИНТУС тб х20 за възр. ABOCA Преглед отблизо

ГРИНТУС тб х20 за възр. ABOCA

18,52 лв

2092

ГРИНТУС тб х20 за възр. ABOCA

Специално създаден да противодейства на всички видове кашлица при възрастни и деца над 12 години. Благодарение на защитния си механизъм на действие, Grintuss Adult бързо облекчава симптомите, като въздейства върху причината: дразнене на лигавицата, дължащо се на инфекциозни агенти, както и на дразнещи агенти като дим, смог и прах. Поради тези свои характеристики, той е подходящ за всички и може да се използва и от възрастни хора с целиакия, както и при бременност и кърмене, след предварителна консултация с лекар.

ГРИНТУС тб х20 за възр. ABOCA е 100% натурално медицинско изделие, приготвено с помощта на иновативни процеси на екстрахиране и производство, които позволяват концентриране на полизахаридните, смолисти и флаваноидни фракции, отговорни за мукоадхезивното и защитно действие на лигавицата. Наличието на мед във формулата допринася за това действие и за приятния вкус на таблетките. Предлага се в опаковка от 20 таблетки.
 

Състав:

- Мед

- Молекулен комплекс от смоли, полизахариди и флавоноиди от Гринделия, Теснолист живовляк и Хелихризум (Poliresin)

Същото количество активни съставки на Poliresin като в сиропа за възрастни: 1 таблетка=10 мл сироп.

Начин на употреба:

Препоръчва се по 1 таблетка от 2 до 4 пъти на ден като се остави да се разтвори бавно в устата. Да не се използва при свръхчувствителност или индивидуална алергия към една или повече съставки!

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО